Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επερχόμενες εκλογές

Είναι πλέον φανερό ότι οδηγούμαστε σε νέες εκλογές τον Ιούνιο και όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λαός απηυδισμένος από την κακοδιαχείριση που επιφύλαξαν στη χώρα μας, τα δύο πρώην «μεγάλα» κόμματα, πιστεύει ότι μια πιο αριστερή πολιτική ίσως μπορέσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να φέρει ελπίδα στον ταλαίπωρο λαό.
Είναι
όμως απορίας άξιο, πώς τα....
κόμματα της κεντροδεξιάς επικεντρώνουν την κριτική τους μόνο σε ότι αφορά στο «ξορκισμένο» πλέον Μνημόνιο και παραβλέπουν οποιοδήποτε άλλο τομέα της πολιτικής. Παρουσιάζεται έτσι το παράδοξο φαινόμενο να μην μιλάει κανείς στα ΜΜΕ για θέματα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προ πολλού εκφράσει ριζοσπαστικές - αιρετικές θέσεις. Παραγνωρίζεται επίσης το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από διάφορες συνιστώσες και τάσεις με ακραίες θέσεις πάνω σε θέματα εθνικά, κοινωνικά, παιδείας κ.ο.κ.
Θα ήταν χρήσιμο για τη διαμόρφωση εκλογικής άποψης να είχαμε μια απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ λ.χ. σε ότι αφορά στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, την κήρυξη της ΑΟΖ, το Σκοπιανό-Μακεδονικό, τους μουσουλμάνους της Θράκης, το μεταναστευτικό, τη σχέση Εκκλησίας- κράτους, την θρησκευτική εκπαίδευση, τα βιβλία Ιστορίας και την εν γένει πολιτική του στο χώρο της παιδείας κ.ο.κ. Και αναφέρομαι στα ως άνω θέματα διότι αν ψάξουμε τις κατά καιρούς εκπεφρασμένες απόψεις του εν λόγω κόμματος, θα «τρίβουμε τα μάτια μας».
Προτού λοιπόν ψηφίσουμε την επαναστατική αριστερή έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι ένα κόμμα καλείτε να κυβερνήσει όχι μόνο σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση ενός κράτους αλλά και πολλές άλλες πτυχές της κοινωνικής και εθνικής μας ζωής.

Αναγνωστης
Keywords
Τυχαία Θέματα