«Ντρέπομαι για την ακάθαρτη πόλη πού ζώ ! Εσείς κύριε Δημαρά, δήμαρχε αυτής της πολιτείας, πώς αισθάνεστε…»

Περπατώντας "υπό τάς φιλύρρας..."

Πολλές φορές παλαιότερα είχαμε ασχοληθεί με τήν καθαριότητα αυτής της πολιτείας.
Καί δέν το κρύβουμε ότι μάς αποθάρρυνε η Δημοτική αδιαφορία !
Κι΄ έτσι, αφού είδαμε και αποείδαμε ότι δεν γίνετε τίποτα κι΄ότι "στού κουφού τήν πόρτα όσο θέλεις βρόντα" πού λέει καί....
ο λαός, στό τέλος βαρεθήκαμε…
Πάμπολλα δημοσιεύματά μας για την κυκλοφοριακή αναρχία και για την ασυδοσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε καραμπινάτες περιπτώσεις κατάχρησης και καταπάτησης θέσεων στάθμευσης όπως αυτά πού δημοσιεύουμε τόσους μήνες τώρας στο κείμενό μας:
«Δημοτική Αστυνομία κατηγορείσαι» ( όπως παρακάτω συνοπτικά σημειώνουμε ) και πού ελπίζαμε ότι επί Δημαρά θα έβρισκαν λύση δυστυχώς πέσανε στό κενό !

Γιατί "ουδείς ακούει ουδένα σήμερα" άν δεν είναι τής γραμμής τών "δικών μας ανθρώπων..."

Γράφαμε λοιπόν επί Καράβολα, γράφαμε επί Φούρα ( ίδε παρακάτω ), γράφουμε και επί Δημαρά πού δυστυχώς ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγουμένων, κι΄ αυτός μας απογοήτευσε..
-----------------------------------

«Δημοτική Αστυνομία κατηγορείσαι»

3ον) Διότι, δεν έχεις ελέγξει ποτέ, μά ποτέ σου εάν είναι νόμιμες οί υπάρχουσες πινακίδες«ΝΟ PARKING» , « ΕΞΟΔΟΣ GARAZ» και «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ» πού κατά εκατοντάδες υπάρχουν σπαρμένες σ΄ όλη την Πολιτεία ! Γιατί; Βαριέσαι να το κάνεις; Ή αποφεύγεις το πολιτικό κόστος ευλογώντας αυτή την παρανομία; Ο καθένας βάζει μια πινακίδα και εάν παρκάρει κάποιος μπροστά, τότε καλεί καί την Τροχαία….»
4ον) Διότι κάνεις ( προφανώς ), στραβά μάτια σε καταλήψεις δρόμων…κλπ-κλπ»

------------------------------------

Όμως ο λαός τώρα τελευταία είναι θυμωμένος γιατί είναι αγανακτισμένος !

Έτσι λοιπόν μέσα στα πλαίσια, εδώ ευγενή, αυτού του θυμού και της όποιας διαμαρτυρίας είδαμε σήμερα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μία επιστολή διαμαρτυρίας ενός συμπολίτη σχετικά με την καθαριότητα πού νομίζουμε ότι αξίζει να την δούνε κι΄ άλλοι συμπολίτες και γιατί όχι και κάποιοι της Δημαρχίας μας..


ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

===================

« Εγώ, κύριε Δήμαρχε ντρέπομαι για την πόλη που ζω.

Σεις πώς αισθάνεστε άραγε;

Η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας είναι θλιβερή. Σε κάθε γωνιά της σωροί από σκουπίδια που καλύπτουν τους γεμάτους κάδους, με τα απορρίμματα κάτω πλέον στους δρόμους και τα πεζοδρόμια από ης νυχτερινές επισκέψεις των τετραπόδων της πόλης.


Οι πλέον αρμόδιοι επιστήμονες φωνάζουν καθημερινά για τους κίνδυνους από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση για την υγεία των πολιτών.
Το φαινόμενο θυμίζει εποχές πολυήμερης απεργίας των εργα­ζομένων στην Καθαριότητα.
'Ομως απεργία δεν υπάρχει, πλην ενός διήμερου που απλά επέτεινε το ήδη οξύ πρόβλημα.
Απο­ρεί πλέον ο Πατρινός πολίτης, αλλά και οι πολίτες των περιφε­ρειακών Δήμων, που λόγω Καλλικράτη ενοποιήθηκαν με την Πάτρα, ποια κακή μοίρα τους έφε
Keywords
Τυχαία Θέματα