ΝΟΡΒΗΓΙΑ ……. στόχος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος


Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και εξελίξεις που δεν τα φανταζόμαστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη προσπάθειά της να έλθει γρήγορα στη παγκόσμια εξουσία, οργιάζει. Σκηνές Όργουελ περιμένουν την ανθρωπότητα!!! Βιάζονται να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία, εγκαθιδρύοντας τη παγκόσμια Δικτατορία τους. Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί και παρασκηνιακοί τρομοκράτες», Αλ Κάιντα κ.λ.π. Τι χώρα είναι η.....
Νορβηγία, και τι ρόλο μπορεί να παίξει
σήμερα στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;
Η Νορβηγία είναι κράτος της Βόρειας Ευρώπης, δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει πολίτευμα συνταγματικής μοναρχίας, και Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Κράτος της….
Σκανδιναβικής χερσονήσου, με χιλιάδες χιλιόμετρα μήκος συνόρων με τη Σουηδία. Βρέχεται από το βόρειο παγωμένο ωκεανό στα βόρεια, και από τη βόρειο θάλασσα στα δυτικά και νότια.
Συνορεύει με τη Ρωσία, Φιλανδία, και Σουηδία. Έχει πληθυσμό 5 εκ. κατοίκων μαζί με τους μετανάστες. Πρωτεύουσα είναι το Όσλο. Πρόγονοι ιστορικά οι VIKINGS.
Στην Α.Ο.Ζ. της Νορβηγίας, μέσα στη βόρειο θάλασσα, Δυτικά και Νότια, ανεκαλύφθησαν
μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων, τις οποίες η χώρα αυτή έσπευσε να εκμεταλλευθεί, με ποσοστά 100% υπέρ του Νορβηγικού δημοσίου. Δεν έδωσε σε ξένους «επενδυτές» μερίδιο-ποσοστά.
Έκτοτε η χώρα αυτή ευημερεί, έχει πανίσχυρη οικονομία και απέκτησε μεγάλη τεχνολογία στην εξόρυξη υδρογονανθράκων σε μεγάλα βάθη ωκεανού. Είναι τόσο πλούσια, που κάθε παιδί που γεννιέται, προικίζεται από το κράτος με 200.000 Ευρώ προίκα.
Το πλούτο της Νορβηγίας εζήλωσαν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και εδώ ακριβώς αρχίζει το δράμα της.
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα, δεν ενοχλεί κανένα, και σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας, στην ευημερία του Λαού, και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με τη λεγόμενη «ανακατανομή του εισοδήματος» και πλούτου, στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα ή πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στο Νορβηγικό λαό. Σε αντίθεση με εμάς, όπου οι πολιτικοί και άλλα λαμόγια, λήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας, αγγίζουν τα 2 τρις Ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές, ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές το χρέος της Ελλάδας!!!
Από το περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδος, περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με τη δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης και εμπορίας του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Φαίνεται δεν εγνώριζαν ότι εμείς είμαστε προτεκτοράτο και αποικία των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.
Ήλθε η κυρία ΚΛΙΝΤΟΝ εδώ, -σαν εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιω
Keywords
Τυχαία Θέματα