Νέος καυγάς Πάγκαλου – Μιχελάκη

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο, και τον εκπροσώπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη.

Μετά τις αλληλοκατηγορίες για τη διόγκωση του κράτους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανήλθε με νέα σκληρή επίθεση κατά του εκπροσώπου της Ν.Δ. αλλά και κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιάννης Μιχελάκης πέρασε στην αντεπίθεση και τον κάλεσε εκ νέου να παραμείνει σε μόνιμες διακοπές.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος
χαρακτηρίζει τον Α. Σαμαρά και τον Γ. Μιχελάκη «ιεραπόστολους της εθνικής μιζέριας» και «κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης», υποστηρίζοντας ότι επενδύουν στην αποτυχία.

«Τις τελευταίες ημέρες το σύστημα παραπληροφόρησης της Συγγρού διέδιδε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές. Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του μεγάλου έργου της κυβέρνησης, αλλά και με τις απερίγραπτες ευθύνες τους για όσα κληροδότησαν, προσπαθούν πάντα να αμαυρώσουν την εθνική προσπάθεια, να αρνηθούν κάθε πρόοδο, να προσποιηθούν ότι δεν βλέπουν την αλήθεια», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου πυροδότησαν την έντονη αντίδραση του κ. Μιχελάκη, ο οποίος επανέλαβε ότι θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για τον τόπο «εάν ο δεύτερος αντιπρόεδρος βρισκόταν σε μόνιμες διακοπές. Τα όσα δηλώνει, δείχνουν πως ζει σε άλλη χώρα και μιλά για άλλη κυβέρνηση, πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός «ότι δεν μπόρεσε ακόμη να αντιληφθεί την κοινωνική κατάθλιψη που έφεραν οι πολιτικές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.».


Όμως ο κ. Πάγκαλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την ηγετική ομάδα της Ν.Δ.. «Μεταξύ των "επτά νάνων" της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του "αιώνιου γκρινιάρη". Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι "ιεραπόστολοι" της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία».

Ο κ. Μιχελάκης εγκάλεσε τον Θ. Πάγκαλο γιατί όπως ανέφερε δεν δίνει απαντήσεις στην ουσία των καταγγελιών. «Ενώ ζητήσαμε να δώσει εξηγήσεις για τη δημιουργία νέων οργανισμών την ώρα που εξαγγέλλονται καταργήσεις παλαιών, αλλά και για διορισμούς “ημετέρων” την ώρα που μεθοδεύονται απολύσεις, ο κ. Πάγκαλος περί άλλα τυρβάζει», ανέφερε ο Γ. Μιχελάκης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον κ. Πάγκαλο «δεύτερο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης» και του καταλόγισε ότι αφού έμεινε χωρίς αρμοδιότητες και ρόλο, προσπαθεί να αποκτήσει πολιτική υπόσταση, βρίζοντας και προκαλώντας. «Στο παιχνίδι αυτό, θα τον αφήσουμε μόνο του, τελεία και παύλα», κατέληξε ο Γ. Μιχελάκης.


http://www.briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα