«Μου ζήτησε κι εμένα ραντεβού αλλά τον απέφυγα»!!

«Στήριξη» στον Υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε από τον Υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, επιχείρησε να παράσχει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη Βουλή .
Πάντως δεν απέφυγε το καρφάκι ότι μπορούσε βρε παιδί μου και να τον έχει αποφύγει. ...Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στο θέμα ενόσω απαντούσε στον....
Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Δεν
μπορώ», είπε, « να αντισταθώ στον πειρασμό να σας πω ότι και εμένα μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής ο κ Ρέσλερ και όταν προ καιρού επισκέφτηκε την Αθήνα και συνάντησε τον κ. Χρυσοχοΐδη για πρώτη φορά μου είχε ζητήσει ραντεβού.

Αυτό δεν έχει γίνει γνωστό γιατί δεν το κοινολόγησα. Απάντησα τότε ότι θα δει τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος είναι αρμόδιος επί των Οικονομικών, θα δει τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είναι ειδικός στα θέματα που ήθελε να συζητήσει και δεν βλέπω κανένα λόγο να συναντηθούμε για λόγους κοινωνικούς και δεν τον δέχτηκα.

Εγώ, όπως ξέρετε, είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, έχω μεγάλο ενδιαφέρον για τις προσωπικότητες των άλλων και μου αρέσει πολύ η καλή παρέα. Καλή παρέα δεν ήταν με βάση τα όσα είχε πει μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Ρέσλερ και τον απέφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Και για να παρηγορήσει τον... Μιχάλη, είπε ότι πιστεύει πως ο κ. Ρέσλερ «καλά θα κάνει να κοιτάξει να βρει άλλους τρόπους για να αποκτήσει ψήφους και επιρροή στον γερμανικό λαό, αντί να καλλιεργεί μύθους τέτοιου είδους που είναι ξεπερασμένοι από την εποχή και από την ανάπτυξη της ίδιας της χώρας του, την πνευματική και την πολιτική».

http://www.briefingnews.gr/p
Keywords
Τυχαία Θέματα