Μια... ανάσα από τον Τζαβέλλα!

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, δεδομένης της αποχώρησης του Ραούλ Μπράβο από το "λιμάνι".
Μάλιστα, το γεγονός πως είναι Έλληνας και.....
γνώστης της ελληνικής
πραγματικότητας κάνει τους πρωταθλητές να "κοιτάζουν με καλό μάτι" την απόκτησή του. Από τη μεριά του ο παίκτης φέρεται να είναι θετικός σε ενδεχόμενο επαναπατρισμού, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στη Γερμανία (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) από τον Πανιώνιο.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην πλευρά του αριστεροπόδαρου μπακ, ο οποίος πλέον εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά. Η πρώτη επαφή με τον Τζαβέλλα δεν είχε καταλήξει πουθενά, αφού ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά των πρωταθλητών, ενώ δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς η νέα πρόταση των Πειραιωτών είναι σκαλύτερη, με τον 24χρονο άσο να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Αλλωστε, ο Τζαβέλλας δεν επιδιώκει να συνεχίσει στην B' κατηγορίας της Γερμανίας με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, την ίδια ώρα που μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση τουλάχιστον από ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Βέβαια, η υπόθεση δεν θεωρείται εύκολη, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί κοστολογούν τον παίκτη κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Το νούμερο σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, αλλά απο την άλλη μπορεί να τεθεί υπό συζήτηση.

Στο "ψήσιμο" για την ομαλή κατάληξη της υπόθεσης έχει μπει και παλιός του συμπαίκτης στον Πανιώνιο, Γιάννης Μανιάτης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζαβέλλα του μετέφερε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται μεθοδικά στην περίπτωση του Ελληνα διεθνή, καθώς έχουν μιλήσει και με την μητέρα του προκειμένου να μεσολαβήσει με την σειρά της...




http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα