Μεγάλη δημοσκόπηση και αποκαλύψεις στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

Στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν την Πέμπτη, μια αποκαλυπτική δημοσκόπηση της VPRC έρχεται να παρουσιάσει τις διαθέσεις των πολιτών
με το κυβερνών κόμμα να καταγράφει ελεύθερη πτώση.

Ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, μια εξαιρετικά θερμή περίοδος στο.....
μέτωπο των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων.

Η κοινή γνώμη εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις με έντονη επικριτική διάθεση κι από πουθενά δεν προκύπτει
για την κυβέρνηση ένδειξη, έστω και μικρής, κοινωνικής υποστήριξης. Η απόσταση μεταξύ κυβερνώντων και κυβερνώμενων διευρύνεται συνεχώς και η έναρξη της νέας περιόδου καταγράφει τα ισχυρότερα πλέον στοιχεία απονομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος.

Τα δεδομένα που αφορούν στο οικονομικό κλίμα είναι χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό πιστεύει ότι βελτιώθηκε. Η προσωπική οικονομική κατάσταση των πολιτών επιδεινώθηκε, ενώ για ένα ελάχιστο ποσοστό υπάρχει η αίσθηση της βελτίωσης. Καταγράφεται, δηλαδή, εκ του αποτελέσματος η πλήρης σχεδόν αποτυχία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής.

Πώς επιδρά όλη αυτή η δυσαρέσκεια στην εκλογική επιρροή των κομμάτων;

Ποια είναι η δυναμική των κομμάτων της Αριστεράς στη βάση μιας συνεργασίας;

Πόσο όμως επηρεάζεται η εικόνα του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης από την αποτυχία των οικονομικών μέτρων;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα απαντώνται με τα στοιχεία που προσφέρει η μεγάλη έρευνα και δημοσκόπηση της VPRCκαι μέσα από τις αναλύσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη και των Δημήτρη Στάμου και Πάτροκλου Γεωργιάδη στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»

Επίσης στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

- «Ζοφερά σενάρια για τη χώρα!»

Το άρθρο του Λάμπρου Καλαρρύτη για τις απειλές εξόδου από το ευρώ, κοινωνικό κραχ και στο βάθος η Τουρκία…



Σε μια χώρα η οποία βρίσκεται σε κρίση δεν υπάρχει τίποτα πιο δυσοίωνο από μια κυβέρνηση που δείχνει ότι δεν ελέγχει καμία παράμετρο των εξελίξεων. Το τελευταίο διάστημα, γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι η κατάσταση βαίνει εκτός ελέγχου. Κι αυτό δεν είναι συμπέρασμα της αντιπολίτευσης ή του εγχώριου Τύπου, τους οποίους το κυβερνητικό επιτελείο μπορεί να κατηγορήσει για σκοπιμότητα ή κινδυνολογία. Προκύπτει από τα δημοσιονομικά μεγέθη, τα στοιχεία της πραγματικής οικονομίας, την πορεία των spreads, τις αξιολογήσεις των εταίρων και τον ορυμαγδό των αρνητικών δηλώσεων διεθνώς.

- Αποκάλυψη: Στοιχεία της δικογραφίας για την κατασκοπεία των ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδας.

Μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία των «Επικαίρων», η αποκάλυψη του εισαγγελικού πορίσματος για τις υποκλοπές που κατέληγε στις σοβαρότατες ενδείξεις για κατασκοπεία στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδας, επιβεβαιώθηκε από τις εξελίξεις με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα