ΜΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ…!!!

Όλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ τρέχουν να προλάβουν να «πάρουν ένα κομμάτι» για να μπορούν να διαπραγματεύονται στο μοίρασμα της πίττας.
Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν ανοίγει τα χαρτιά του γιατί έχει πάρει τις αποφάσεις του να συνεχίσει την διατραπεζική πολιτική για να ευθυγραμμιστεί με το παγκόσμιο σύστημα των αγορών.
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ είναι ο............
άνθρωπος
που εκφράσει με τον καλλίτερο τρόπο αυτό το παγκόσμιο διατραπεζικό σύστημα…!!
Όσοι από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχονται προσπαθούν να αποδομήσουν τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ με διάφορες προτροπές του τύπου, να κάνει ανασχηματισμό ( ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ) , να πιέσει τους υπουργούς να παράγουν έργο ( ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ), συμμετέχω αλλά δεν συμμετέχω ( ΣΑΜΑΡΑΣ), το κάνουν γιατί φοβούνται την επιτυχία του σχεδίου για την διατήρησή του.
Από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία της προβολής για αρχηγία (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΚΑΤΣΕΛΗ και βλέπουμε), όλοι οι παραπάνω θα πιέσουν τον Γ.Α.Π. να προχωρήσει σε εσωκομματικές διαδικασίες με σκοπό να διασφαλίσουν ότι μπορούν μέσα στο κόμμα και να θέσουν ημερομηνία λήξης στον ΠΑΠΑΔΗΜΟ..!!

Σκόπιμα σήμερα δεν λειτουργούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και ο λόγος είναι ότι στις επόμενες εκλογές ο Γ.Α.Π. θα συντάξει τα ψηφοδέλτια με λίστα οπότε φοβάται τις αντιδράσεις που θα είναι πολλές και έντονες και που θα αμφισβητηθεί σοβαρά και ο ίδιος.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, θα εκτελέσει άριστα την εντολή για διατήρηση του ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ στη θέση του με την βοήθεια των γνωστών Μ.Μ.Ε , έως ότου τον καθιερώσει στον Ελληνικό λαό και δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη διαδικασία.
Θα βλέπουμε στα ΜΜΕ να μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις του τύπου:
· Αποδοχή από τον λαό 75% ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
· Καταλληλότερος για πρωθυπουργός 65% ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
· Σοβαρότερος πολιτικός 80% ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
· ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ η χάος στην Ελλάδα.
· Με ΠΑΠΑΔΗΜΟ θα ανοίξουν σύντομα οι αγορές ( ενώ δεν θα ανοίγουν ποτέ).
· Μόνο ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ έχει αποδοχή στην Ευρώπη.
...........κλπ...κλπ...κλπ..!!!

Όταν όλα αυτά λειτουργήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα θα δημιουργηθεί ένα νέο ΠΑΣΟΚ «μόρφωμα » και εκεί θα συμμετέχουν όλοι αυτοί που για πολλά χρόνια ξέρουν να διατηρούνται στην εξουσία και ο άνθρωπος που θα τους κάνει την δουλειά τους θα είναι Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, όπως παλιά ο ΣΗΜΙΤΗΣ
thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα