Κουμπάροι στα… κρυφά Μπλερ και Μέρντοκ

Όταν ο μεγιστάνας του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοκ βάφτισε τα δύο του παιδιά, όλα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω του καθώς και στους διάσημους νονούς, τη Nicole Kidman και τον Hugh Jackman. Το περιοδικό Hello! είχε αφιερώσει πολλές σελίδες στο ευτυχές γεγονός, ωστόσο από το πλήθος φωτογραφιών κάποιος έλειπε…


Στη βάφτιση που έγινε στον ποταμό Ιορδάνη υπήρχε ακόμη ένας νονός που ούτε αναφέρθηκε
ποτέ, ούτε φωτογραφήθηκε πουθενά. Πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, ο οποίος είναι ο κρυφός νονός της 9χρονης κόρης του Μέρντοκ, Γκρέις. Τον κρυφό δεσμό αποκάλυψε σε συνέντευξή της η τρίτη σύζυγός του Μέρντοκ η οποία μάλιστα περιέγραψε τον κ. Μπλερ ως έναν από τους πιο στενούς φίλους του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Η είδηση αυτή έρχεται να εγείρει νέα ερωτήματα για τη σχέση του κ. Μπλερ με τον Μέρντοκ, ειδικά μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, ταυτόχρονα όμως ρίχνει φως και σε διάφορα γεγονότα.

Τώρα για παράδειγμα εξηγείται η στάση του κ. Μπλερ στο σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είχε δυσκολευτεί να στηλιτεύσει τις μεθόδους που ακολουθούσε η εφημερίδα News of the World.

Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν τον κ. Μπλερ να ασκεί πιέσεις στον Γκόρντον Μπράουν προκειμένου το σκάνδαλο Μέρντοκ να μη δει το φως της δημοσιότητας, ενώ πλέον είναι ηλίου φαεινότερο γιατί καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον πρωθυπουργικό θώκο, οι εφημερίδες του Μέρντοκ, όπως οι Times, η Sun και η News of the World του παρείχαν πλήρη και απόλυτη στήριξη.

Ο κ. Μπλερ προς το παρόν έχει αρνηθεί να σχολιάσει την αποκάλυψη.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα