Και ο Κώστας τον… “κανένα” θα ψήφιζε

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα κουραστεί ιδιαίτερα στη ζωή του, για να αποδείξει ότι είναι πολύ περισσότερα από τον γιο του Παύλου Μπακογιάννη, και έχει μητέρα τη Ντόρα. Ο νεαρός δήμαρχος του Καρπενησίου, έκανε βήματα αυτονόμησης, πολύ πριν αποφασίσει να εκτεθεί στην πολιτική.
Και μάλιστα στη δρώσα, όχι του σαλονιού, μιας και στα.....
βουνά του Καρπενησίου, είναι λίγο δύσκολο να συναντήσεις εκείνους που συχνάζουν στην πλατεία Κολωνακίου, και θεωρούν ότι… ακόμη παρεμβαίνουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος αυτής της χώρας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό
«Κ» της «Καθημερινής», και παρουσίασε ψήγματα της πολιτικής ταυτότητας που έχει αρχίσει να καθαρογράφει, εκεί ψηλά, στον καθαρό αέρα της Ευρυτανίας. Στον τόπο που λάτρεψε μάλλον ο τελευταίος «μάρτυρας» για τη Δημοκρατία, σε αυτόν τον τόπο. Ο πατέρας του Παύλος, που όσοι τον είχαν ζήσει, δεν έχουν καμία αμφιβολία για το πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία της Ελλάδας, αν δεν τον είχαν σταματήσει οι σφαίρες των τρομοκρατών.

Για όλους εκείνους, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πάρει «κάτι» από την πολιτική κληρονομιά του πατέρα του. Και μάλλον αυτό το «κάτι», τον κάνει να δηλώνει στο «Κ» της «Καθημερινής» ότι «πιθανότατα θα ανήκα σε εκείνο το 40% που θα ψήφιζε τον… κανένα».

Δεν το κάνει, αλλά, όπως υποστηρίζει, ανήκει στη Δημοκρατική Συμμαχία, και θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές τη μητέρα του. Οι λέξεις ωστόσο έχουν την ομορφιά να αφήνουν στη φαντασία πολλά περισσότερα από όσα… λένε.

http://www.statesmen.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα