Η Τρόικα με μαγιό - Υπουργοί τρέχουν πανικόβλητοι ενώ Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς πλατσουρίζουν στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Οι υπουργοί δένουν γραβάτες και βουρτσίζουν δόντια τρέχοντας πανικόβλητοι και οι Τροικάνοι πλατσουρίζουν στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Ο αψηλός ο αναμαλλιασμένος με το σκούρο κολλητό μαγιό (κορμάρα ο μίστερ Πωλ) είναι ο....
Τόμσεν του ΔΝΤ.

Ο μεσσαίος με την ασπρόμαυρη πουά σωβρακοφανέλα μέχρι τη φτέρνα είναι ο Ματίας Μορς της ΕΕ. Ντεκαβλέ μέχρι το κόκκαλο ο Ματίας ΚΑΙ στην παραλία, κυρίες και κύριοι.

Και το γοριλάκι με το κόκκινο βρακοζώνι στα δεξιά όπως βλέπετε την εικόνα είναι ο Κλάους Μαζούχ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Για αρχηγό της παρέας ποιόν βλέπετε τώρα εσείς; Συνήθως αρχηγός μιας ομάδας ανδρών φέρεται αυτός που είναι στη μέση. Πολύ σωστά! Αν και ο Τόμσεν προηγείται συνήθως στις επισκέψεις και οι άλλοι δύο τον ακολουθούν, δεν παύει αρχηγός της τρόικας να είναι αυτό το εφταμηνίτικο (το ντεκαβλέ που λέγαμε ανωτέρω) ο Ματίας της ΕΕ.

Με αυτόν στη μέση αν βγούνε σε ένα μπαρ για καμάκι είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα γυρίσουνε μόνοι τους στις σουίτες του Αστέρα.

Τα τρία πουλάκια της Τρόικας που λέτε, προ ημερών πήραν το μπανάκι τους πολύ ιδιωτικώς στην θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν του Αστέρα Βουλιαγμένης και τους φυλάγανε... ΔΕΚΑ σωματοφύλακες, σύμφωνα με γοργόνα – παπαράτσι που κολυμπούσε στην ίδια περιοχή.

Κολύμπησαν δήθεν, είπαν τα δικά τους χαμηλόφωνα και ψιθυριστά και μακριά από τους κοριούς της Αμερικάνικης πρεσβείας, βγήκαν αφού ο Ματίας έριξε ένα μακροβούτι κάτω από τα πόδια του Τόμσεν του αψηλού και συνέχισαν έξω την ψιλή κουβεντούλα.

Ένα καλαμάρι, με το ψευδώνυμο «Πάτρικ» που συχνάζει στην ίδια θαλάσσια περιοχή άκουσε ότι ο Κλάους Μαζούχ έχει ενοχληθεί ως ενός βαθμού από τον γάμο ALPHAEUROBANK, αλλά τον συλλογισμό του διέκοψε απότομα ο Τόμσεν λέγοντας του αυστηρά: Πάψε βρε να Καταρ-ιέσαι πιά! Πόσες φορές θα στο πω ακόμα, ο Προβόπουλος είναι δικό μας παιδί.

http://www.paraskhnio.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα