Η Αριστερά δεν φοβάται κανέναν ! ! !

Βγάζουμε τη γλώσσα στην εξουσία!

Γράφει ο Ονόμαρχος

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα των μνημονίων και της διαπλοκής: Αυτό του Αλέξη Τσίπρα και του Σύριζα! Πλανιέται και χάνουν τον ύπνο τους! Πλανιέται και ενθουσιάζει το λαό, τους φτωχούς, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ταπεινούς και καταφρονεμένους! Πλανιέται και διαλύει τις ταξικές και περι-ταξικές αποστάσεις! Πλανιέται και κάνει τους Έλληνες μία γροθιά!
Πλανιέται και τρέμει η πλουτοκρατία και τα μονοπώλια! Πλανιέται και τρέμει συθέμελα το αστικό τους σύστημα της απάτης, της απατεωνιάς και....
της κλεψιάς του ιδρώτα του λαού και του πλούτου της χώρας! Πλανιέται και έχει μανδύα κόκκινο… κατακόκκινο!!
Ο κόσμος άλλαξε! Ο κόσμος αλλάζει! Συνειδητοποιεί ότι υπάρχει εναλλακτική λύση! Συνειδητοποιεί ότι υπάρχει ελπίδα! Και η ελπίδα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Είναι η κυβερνητική πρόταση τους Σύριζα! Σε ψυχολογικό επίπεδο, έχουμε πετύχει μία μεγάλη νίκη: είναι η πρώτη φορά που με τις επιμονές του Τσίπρα ο κόσμος, ακόμα και οι δεξιών πεποιθήσεων, αποδέχονται την πιθανότητα, δυνατότητα και ανάγκη να έχει και η Αριστερά το δικαίωμα να κυβερνήσει! Ως τώρα όλοι έλεγαν "α, το 10%! Σιγά μην κυβερνήσετε εσείς ποτέ»! Σήμερα λένε, "όπα! αυτοί το πάνε για κυβέρνηση και να δεις που μπορεί να κυβερνήσουν κιόλας!". Άλλαξε κάτι στον τρόπο σκέψης... περνάει πια από το μυαλό τους ΚΑΙ αυτό το ενδεχόμενο!
Είμαστε δυνατοί λοιπόν, και θα γίνουμε δυνατότεροι! Είμαστε δυνατοί γιατί λέμε την αλήθεια, γιατί δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, γιατί θέλουμε το λαό μας ενωμένο σε κοινούς αγώνες, στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας! Είμαστε δυνατοί γιατί πιστεύουμε στις αστείρευτες δυνάμεις αυτού του λαού, αυτού του τόπου! Είμαστε δυνατοί, πατάμε γερά και ερχόμαστε!
Φυλαχτείτε λαμόγια της διαπλοκής και δεκανίκια του δικομματισμού! Φυλαχτείτε υπαλληλίσκοι της Τρόικας και της Ζήμενς! Φυλαχτείτε μεταλλαγμένα σκουληκοειδή του κατεστημένου! Φυλαχτείτε όλοι εσείς που βουτήξατε το δακτυλάκι σας στο μέλι! Φυλαχτείτε όλοι εσείς που χρησιμοποιούσατε το λαό και τις ανάγκες του για να πλουτίσετε, να κάνετε καριέρες και περιουσίες! Φυλαχτείτε όλοι εσείς που λεηλατήσατε αγώνες, συνθήματα, όνειρα, ελπίδες συνειδήσεις, ζωές …και τους πόρους ζωής και ανάπτυξης της χώρας!! Φυλαχτείτε εσείς που κατασπαράξατε κονδύλια και κεφάλαια για την πάρτη σας, για να διορίζετε απελπισμένους, για να υφαρπάζετε ψήφους «αυτοδυναμίας», αυταρχισμού, ασυδοσίας και ατιμωρησίας!! Φυλαχτείτε όλοι εσείς που είστε πασπαλισμένοι με μιζόσκονη!!
Ο Σύριζα & ο Τσίπρας βγάζει τη γλώσσα στην εξουσία! Της κουνά απειλητικά το δάκτυλο! Τη νιώθουν την ανάσα της Αριστεράς… καυτή!… Λάβα! Τη μια σκορπίζονται και μονολογούν, την άλλη μαζεύονται όλοι μαζί και συνωμοτούν και απεργάζονται σκοτεινά σχέδια και σενάρια να πλήξουν τον Σύριζα! Να πλήξουν την έκφραση της γνήσιας θέλησης του λαού! Όλοι ενάντια στον Σύριζα… Όλοι, της Αλέκας μη εξαιρουμένης!
Ερχόμαστε! Πατάμε γερά! Είμαστε Έλληνες, είμαστε πατριώτες, είμαστε αριστεροί κα
Keywords
Τυχαία Θέματα