ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Σήμερα στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης, κεντρική εκδήλωση

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αποτελεί εκείνη την ανερχόμενη πολιτική δύναμη που αφουγκράζεται τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Μιας κοινωνίας απελπισμένης και αγανακτισμένης μετά το οδυνηρό και ταυτόχρονα ασφυκτικό πλαίσιο του 2ου μνημονίου που έχει υπαγορευθεί από τις συντηρητικές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις της Ευρώπης
και έχει υπογραφεί από το κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλο.

Μιας νέας γενιάς της Ελλάδας -και.....
όχι μόνο- που βλέπει με δέος να απαξιώνεται το δικαίωμά της να ελπίζει, συνειδητοποιώντας ότι οι αγορές και όχι η δημοκρατία είναι οι νέες ισχυρές δυνάμεις που επιβάλλονται στην πολιτική και προσπαθούν να υποτάξουν την ίδια την κοινωνία.

Μιας νέας γενιάς που βιώνει την ανεργία και την εργασιακή της υποτίμηση και παράλληλα βλέπει την οικονομική απαξίωση των αδυνάτων αλλά και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.

Τα παραπάνω αποτελούν τμήματα ενός ευρύτερου πολιτικού πλαισίου που είναι το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών της Κυριακής 6-5-2012.

Για το πώς θα μπορέσουμε ως κοινωνία να βγούμε από αυτή την οικονομική περιδίνηση, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει τη δική της υπεύθυνη, αξιόπιστη αλλά κυρίως ειλικρινή πολιτική της πρόταση προς την ελληνική κοινωνία μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

Αυτό θα το αναλύσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Χάρης Καστανίδης την Τετάρτη 2-5-2012 κι ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα