Η ΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…!

Συνέντευξη για το θέμα της Δ.Ε.Υ.Α.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Του Γιώργου Νούτσου

Θα ξεκινήσω, με την απάντηση που έδωσα στο kozan gr, όταν με ρώτησε για το, αν και πότε, σκοπεύω να απαντήσω στις δηλώσεις του κου Κουπτσίδη σχετικά με τη ΔΕΥΑΓ. Την ανήρτησα στον τοίχο του προφίλ μου στο fb, στις 26/1, μια μέρα δηλαδή μετά τις επίμαχες δηλώσεις… Απάντησα λοιπόν…

«Γιατί θα έπρεπε να απαντήσω ή γιατί θα πρέπει να απαντώ κάθε φορά, που ο αγαπητός Δήμαρχος επιλέγει να εκστασιάζεται στα ΜΜΕ.. Έξαλλου το βρίσκω αδόκιμο, όταν όλη αυτή
η ιστορία βρίσκεται ήδη με δική μου πρωτοβουλία σε επίπεδο δικαστικής διερεύνησης , να ....
ασκούμε πολιτική εντυπώσεων με κραυγές και αναθέματα. Η απάντηση μου θα ʽρθει, την ώρα όμως που εγώ θα επιλέξω και σίγουρα όχι, όταν το αναζητούν οι ανάγκες επικοινωνίας τoυ κ. Κουπτσίδη κ των Μέσων Ενημέρωσης...! Εξάλλου, μη ξεχνάτε, πως τα λαϊκά δικαστήρια έχουν προ πολλού αποτελέσει παρελθόν. Δεν θα τα επαναφέρουμε εμείς, επειδή έτσι εξυπηρετεί τους στόχους κάποιων ! Θα έρθει η ώρα των φυσικών δικαστών να αποδώσουν ευθύνες, σε όσους κριθεί ότι - με όποιο τρόπο - παρανόμησαν ...είτε στη ΔΕΥΑΓ, είτε οπουδήποτε αλλού . Εγώ είμαι ο καταγγέλλων ...Κι αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ...»
Αυτά τότε. Κι έρχομαι στο σήμερα… Στο θέμα της ΔΕΥΑΓ, απ τη στιγμή που το κατήγγειλα στον κο Εισαγγελέα στις 7-1-2010, έχω επανειλημμένα αναφερθεί σε προγενέστερες συνεντεύξεις μου.

Δεν είχα σκοπό να επανέλθω, τουλάχιστον όχι, πριν ολοκληρωθεί ο διενεργούμενος έλεγχος από το ΣΔΟΕ και πριν διαμορφωθεί μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για τα καταγγελλόμενα γεγονότα.

Ο λαός μας όμως συνηθίζει να λέει… «θέλω ν αγιάσω μα δεν μπορώ»…Κάπως έτσι συμβαίνει και με μένα…

Παίρνω σαν αφορμή, για τη σημερινή συνέντευξη, την παρουσία κου Κουπτσίδη στα ΜΜΕ λίγες μέρες πριν και την ενημέρωση που πραγματοποίησε για το θέμα της πολύπαθης ΔΕΥΑΓ.
Επιτρέψτε μου λοιπόν να μοιραστώ σύντομα μαζί σας, κάποιες μου σκέψεις…

Ήταν μια από τις πολλές μέχρι σήμερα κι από όσες, εξίσου πολλές, πρόκειται να ακολουθήσουν συνεντεύξεις, που σκοπό, για όσους γνωρίζουν λίγο καλύτερα το συγκεκριμένο θέμα, δεν είχε να ενημερώσει, αλλά να συντηρήσει στην επιφάνεια για λόγους πολιτικής κυρίως σκοπιμότητας και προσωπικών μικροϋπολογισμών, το θέμα της ΔΕΥΑΓ.

Ο λόγος που ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο, είναι πως, ο κος Κουπτσίδης, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, τίποτα καινούργιο δεν προσκόμισε. Είναι πραγματικά θλιβερό, να βλέπει κανείς τον πρώτο πολίτη της πόλης να αναλώνεται υπομονετικά για 45 λεπτά, στην ανάγνωση του πορίσματος ενός ορκωτού ελέγχου, που το προηγούμενο Δ.Σ., το δικό μας δλδ. Δ.Σ., παρήγγειλε, τα στοιχεία του οποίου, στο βασικό κορμό τους ήταν προ πολλού στους περισσότερους γνωστά.
Με την προσφιλή του τακτική, μιας λαϊκίστικης και δημαγωγικής προσέγγισης, προσπάθησε με την ανάγνωση αριθμών και την παρουσίαση «προβληματικών» υποπεριπτώσεων , να δημιουργήσει την αίσθηση στο μέσο πολίτη, ενός προβλή
Keywords
Τυχαία Θέματα