Κριτική ταινίας | The rum diary

18:22 8/2/2012 - Πηγή: Neolaia

O Johnny Depp επιστρέφει με την ταινία «The rum diary«. Το έργο αυτό είναι βασισμένο στο γνωστό best seller μυθιστόρημα του Hunter S. Thompson. Πρωταγωνιστούν οι Aaron Eckhart (The dark night), Μichael Rispoli (Kick-ass), Amber Heard (Drive-angry) και ο Richard Jenkins (Burn after reading).

Η

υπόθεση είναι σχετικά γνωστή. Ο Jonny Depp υποδύεται ένα δημοσιογράφο που εγκαταλείπει την Αμερική για να μεταναστεύσει στο Πουέρτο Ρίκο. Ο δημοσιογράφος δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα και η μόνη του παρηγοριά φαίνεται να είναι το ρούμι. Η ψυχολογία του θα αλλάξει με το που γνωρίσει την πολύ όμορφη Chenault (Amber Heard).

Η σκηνοθεσία ήταν πολύ ωραία, προσωπικά το σενάριο μου φάνηκε ικανοποιητικό καθώς και η ερμηνεία του Johnny Depp. H ταινία στο εξωτερικό δεν τα έχει πάει καθόλου καλά καθώς οι περισσότερες κριτικές είναι αρνητικές. Αυτό όμως εκφράζεται και με νούμερα, πιο συγκεκριμένα η ταινία κόστισε 36 εκατομμύρια δολάρια και την πρώτη εβδομάδα προβολής είχε κέρδος μόλις 4 εκατομμύρια.

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία του Johnny Depp, ούτε η υπερπαραγωγή όπου τα εκατομμύρια του Hollywood ξοδεύονται λες και είναι στραγάλια. Είναι ένα καλοστημένη αισθηματική κομεντί που μπορεί άνετα να σας κρατήσει παρέα ένα βραδύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα