Γιγαντιαία σκάνδαλα νοθείας και αναξιοκρατίας γκρεμίζουν τη νεολαία του Σαμαρά!

Κι όμως συμβαίνει...

Η πάλαι ποτέ δυνατή και κραταιά ΟΝΝΕΔ φαίνεται πως διαλύεται μετά από σειρά κολοσσιαίων σκανδάλων νοθείας,εκβιασμών και επιμελούς "κακοδιαχείρισης" από τον "πρόεδρο της διάλυσης", όπως διαφαίνεται ότι θα είναι, Α.Παπαμιμίκο και σημαντικό αριθμό ατόμων του επιτελείου του (Εκτελεστικού Γραφείου).

Τελευταίο κρούσμα της δυσωδίας που αναδύει η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ η τερατώδης νοθεία και καταστρατήγιση κάθε καταστατικής διαδικασίας
από τον Υπεύθυνο Λεκανοπεδίου Σακαρετσάνο Δημήτρη, με σκοπό τη διάλυση της πολύ δυνατής ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου!

Το χρονικό της τραγωδίας και απεμπόλισης κάθε έννοιας αξιών και.....
ηθών από τη Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση προς το Γενικό Γραμματέα και το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης αφού όλα "μαγειρεύτηκαν" εν κρυπτώ, η Οργάνωση Λεκανοπεδίου στέλνει το ακόλουθο κείμενο με φαξ στο γραφείο της Νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής:

"Εχθές Δευτέρα 10 Οκτωβρίου παρέλαβα πρόταση μομφής από δύο μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου κατά του σώματος του Συμβουλίου. Στην πρόταση μομφής εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι που οδήγησαν την πλειοψηφία των μελών στην κατάθεσή της. Η πρόταση μομφής θεωρείται έγκυρη αφού υπερψηφίστηκε και υπογράφεται από την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών της Τοπικής Οργάνωσης. Εντός των επομένων ημερών θα εκδοθεί εγκύκλιος από το Τμήμα Οργανώσεων Αττικής με την οποία θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής και Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ

Δημήτρης Σακαρετσάνος"
Από πού να ξεκινήσει κανείς και τι να πρωτοσχολιάσει για τη σειρά σκανδαλωδών δολοπλοκιών που "έστησαν" άνθρωποι "πεινασμένοι" για εξουσία και "καρέκλες" με κάθε κόστος!

Βάσει του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης πρόταση μομφής δικαιούνται να καταθέσουν το 1/3 των εγγεγραμμένων μελών μιας Τοπικής Οργάνωσης, δύο μέλη λοιπόν σε σύνολο μιας εκατοντάδας και πλέον εγγεγραμμένων προφανώς και δεν είναι το 1/3 και η πρόταση είναι παντελώς παράνομη!
Την πρόταση μομφής οφείλουν να την καταθέσουν στον ίδιο το Γραμματέα του τοπικού γραφείου, ο οποίος σκοπίμως φυσικά δεν ενημερώθηκε ποτέ όπως και κανένα άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου!
Για να "προχωρήσει" η μομφή στην επόμενη οργανωτική βαθμίδα ο Γενικός Γραμματέας (σε περίπτωση που ενημερώθηκε φυσικά!) οφείλει να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών μέσα σε χρονικό περιθώριο ενός μήνα, στην οποία και πρέπει να υπερψηφιστεί η πρόταση από το 50%+ 1 ψήφο των εγγεγραμμένων μελών!
Εάν υπερψηφιστεί προωθείται σε Γενική Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην οποία επίσης και πρέπει να υπερψηφιστεί από το 50%+1 ψήφο των εγγεγραμμένων μελών. Τότε και μόνο τότε προωθείται στην Κεντρική Διοίκηση για να ορίσει εκείνη νέα ημερομηνία
Keywords
Τυχαία Θέματα