Για το αποτέλεσμα στο Emirates ο Ολυμπιακός, κόντρα στη "λαβωμένη" Άρσεναλ.

(21:45) Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Γήπεδο: ‘’Έμιρεϊτς’’
Διαιτητής: Κάρλος Καρμπάγιο (Ισπανία)

Άρσεναλ: Την καλύτερη της εμφάνιση για φέτος πραγματοποίησε στο δεύτερο μισό του αγώνα με την Μπόλτον η Άρσεναλ. Τελικό σκορ 3-0, που σίγουρα ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ΄ όσο φαντάζει με τη διαφορά των τριών τερμάτων. Λυτρωτικό το γκολ που πέτυχε ο Φαν Πέρσι στο ξεκίνημα της επανάληψης, ήταν αυτό που
έλυσε ουσιαστικά τα πόδια των παικτών και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Βενγκέρ να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να παίξει ποδόσφαιρο. Καθοριστική βέβαια για την....
εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν και η αποβολή του Γουίτερ, λίγο μετά το πρώτο γκολ.

Πάντως η συγκεκριμένη νίκη δεν άλλαξε και πολλά, με την Άρσεναλ να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της στην Premier, έχοντας εκτός των άλλων και την ντροπιαστική ήττα με 8-2 από τη Γιουνάιτεντ. Ούτε λόγος για το ότι έχει τη χειρότερη άμυνα στο ‘’Νησί’’. Μόλις επτά βαθμοί μετά από έξι παιχνίδια, με τον Βενγκέρ να δέχεται πλέον έντονη κριτική.

Καλό το ξεκίνημα της στο Champions League βαθμολογικά, μιας και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ντόρτμουντ, κακή όμως εμφάνιση για άλλη μια φορά. Το σκορ είναι πλασματικό, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν σε όλους τους τομείς.

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για σήμερα, με πολλές απουσίες. Ο Βενγκέρ αναγκάστηκε να αποκλείσει από την αποστολή τους Γουόλκοτ, Μπεναγιούν, Ζερβίνιο, Κοσιελίνι, Βερμάλεν, Τζουρού, Σκιλασί, Γουίλσιρ και Ντιαμπί. Ο Αλσατός, λόγω τιμωρίας, θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα.


Ολυμπιακός: Ιδανικότερες συνθήκες όντας έτοιμος να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός, δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο Βαλβέρδε έχρισε φαβορί την Άρσεναλ στη συνέντευξη τύπου, πως θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε, αλλά γνωρίζει καλά ότι είναι χρυσή ευκαιρία για την ομάδα του να φύγει με βαθμό από μία από τις δυνατότερες έδρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, η μεγάλη διαφορά, είναι ο ξέφρενος ρυθμός των Αγγλικών ομάδων, που βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από τον ρυθμό στην Ελλάδα. «Ο ρυθμός με τον οποίο αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες δεν έχει καμία σχέση με τον ρυθμό με τον οποίο παίζουμε στην Ελλάδα. Στην Αγγλία παίζουν πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε σωστά αντανακλαστικά. Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ. Από τότε έχουμε δώσει ακόμη δύο επίσημα παιχνίδια, τα οποία μας έχουν βοηθήσει. Η Άρσεναλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί τόσο στην αναμέτρηση, όσο και στον όμιλο μας. Εμείς, όμως, θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε» δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, καθώς έρχεται από την νίκη στην Κρήτη με 3-2 επί του Εργοτέλη, σε ένα ματς που έγινε υπό το βλέμμα του σκάουτερ της Άρσεναλ.

Η ελληνική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση, κ
Keywords
Τυχαία Θέματα