Για την κ. Φραγκουδάκη συγκεκριμένα για τα θρησκευτικά.

Για να μην είναι πολύ μεγάλο το άρθρο, μπορείτε να βρείτε τις 10 προτάσεις για την παιδεία της κ. Φραγκουδάκη. Μαζί θα βρείτε , και πολλές απαντήσεις μας.
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στη τελευταία πρόταση στα θρησκευτικά.
Λέει λοιπόν η κ. Φραγκουδάκη ότι πρέπει να γίνει θρησκειολογία και να μη.....
βγάινουν έξω οι μάθητές που εχουν απαλλαγή, λόγω άλλων θρησκειών, και οι άλλοι να ζηλέυουν που είναι μέσα, και ο Θεός είναι αγάπη.
Κ. Φραγκουδάκη σας απαντώ, γιατί δεν σας το έχουν πει. Σας ξαναλέω αυτά είναι μόνο στα χαρτιά που λέτε,
γιατί αν΄είχατε ενημερωθεί θα σας έλεγαν ότι επειδή ο Θεός όπως λέτε είναι αγάπη, οι εκ πεποιθήσεως θεολόγοι που έχουν αγάπη μέσα τους, ήδη ευέλικτα εχουν μετατρέψει το μάθημα σε θρησκειολογία . Πολλοί ρωτούν τα παιδιά, Ποια παιδιά θα βγούν έξω λογω απαλλαγής, και τα παιδιά απαντουν ότι θέλουν να ακούσουν επειδή ακριβώς εισπράττουν αγάπη, και δε βγαίνει κανένα. Οπότε ο, η θεολογος λέει Η ΄ταδε θρησκεία πιστεύει αυτό, η τάδε το άλλο.και απαντά στις ερωτήσεις για να ενημερωθούν τα παιδιά.
Ξέρετε κ. Φραγκουδάκη την αγάπη δεν την δίνουμε πάνω σε ένα χαρτί από το γραφείο μας, αλλα ζωντανά σε ψυχές, και άνθρωποι που εχουν μέσα τους αγάπη, χωρίς να περιμένουν να το εισηγηθείτε εσείς το κάνουν πράξη καθημερινά. Οι άλλοι πάλι, που δε θέλουν, γιατί δεν εχουν αγάπη, την ώρα που θα τους βάλετε τη θρησκειολογία , θα πίνουν καφέ, και θα αφήνουν τα παιδιά να παίζουν μπάλα
Επίσης επειδή ο Θεός είναι αγάπη με πράξεις και όχι με μια γραπτή λέξη, πολλοί θεολογοι χωρίς εννοείται να πληρώνονται διδάσκουν κατηχητικό σε ολες τις θρησκείες, χωρίς να περιμένουν να πείτε τίποτα εσείς, και χωρίς να γνωρίζετε την προσφορά τους εσείς. Αλοίμονο αν σας περίμεναν. Θα είχαν γίνει και πράγματα που δεν ξέρετε.. Επειδη λοιπόν είπατε πολύ πρόχειρα αυτή την τόσο σοβαρή λέξη αγάπη,(είναι και στη μόδα και ο καθένας την εννοεί αλλοιώς) αυτή τίθεται σε εφαρμογή συνεχώς από άτομα που δεν κάνουν προτάσεις από τα γραφεία τους για να δικαιολογήσουν το μισθό τους μεσα στην προχειρότητα, αλλά από αυτους που την νοιώθουν την αγάπη. Και αυτοι δεν κάνουν προτάσεις άνευ ουσίας , δε γράφουν ανεφάρμοστα βιβλία για την είσπραξη, αλλά χωρίς να πληρώνονται το κάνουν εθελοντικά για λίγο καιρό, να μάθουν οι ίδιοι τι είναι αγάπη, τι δεν είναι ρατσισμός, και μετά μπορούν κάποιους να πέισουν. Διαφορετικά όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν , πώς να πείσουν; Επειδή την έγραψαν σε ένα χαρτί; Η αγάπη δεν είναι μάθημα. Εινα αίσθημα, είναι βιωματική εμπειρία!
Πιθανόν όμως, να πέιθουν μόνο τα άτομα που εχουν στην επιρροή τους,(για ευνόητους λόγους) και ο κόσμος αναρρωτιέται γιατί τόση προχειρότητα; Σε ποιους απευθύνεται; Σε άτομα ή σε πρόβατα; Δε βάζει στα άρθρα της καμιά συνάρτηση τίνων παραγόντων είναι, καμία συσχέτιση, σαν να μιλάει σε παιδιά νηπιαγωγείου. Κ. Φραγκουδάκη σας θεωρώ επικύνδινη για την ψυχική υγεία των παιδιών, δεν εφαρμόζεται τίποτα απότι γράφετε στα βιβλία σας, και εύχομαι άμεσα την αλλαγή σας, για να μη ρίχνετε άλλα ανευ ουσίας πυροτεχνήματα
Keywords
Τυχαία Θέματα