Γ. Καρατζαφέρης: Δώστε όπλα στο λαό

Να μπορεί ο κάθε πολίτης να έχει όπλο στο σπίτι ή το μαγαζί του και να μπορεί να πυροβολήσει κατά όποιου προσπαθεί να το παραβιάσει, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σήμερα στην Ώρα του Πρωθυπουργού, ζητώντας την αλλαγή του σχετικού νόμου για την οπλοχρησία.
Μάλιστα, πήγε το θέμα κι ένα βήμα πιο πέρα προτείνοντας επίσης και οι αστυνομικοί να μπορούν να.....
πυροβολήσουν εναντίον του οποιουδήποτε ληστή χωρίς να περιμένουν πρώτα εκείνος να τραβήξει όπλο.

Κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την εγκληματικότητα, ο κ. Καρατζαφέρης,
σε μία προσπάθεια να πάρει πίσω τις χαμένες ψήφους που πάνε ακόμη πιο δεξιά, κάλεσε τον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη να χρησιμοποιήσει τα άδεια στρατόπεδα για τη στέγασή των λαθρομεταναστών και να σιτίζεται μόνο όποιος έχει κάποια εργασία και παράγει. «Να ξέρει», είπε, « αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι θα μπαίνει σε στρατόπεδο αν έρθει εδώ και θα τρώει μόνο αν κάνει κάποια δουλειά για την Ελλάδα.

Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι οι… προθέσεις του ΛΑΟΣ είναι διώξει όλους τους λαθρομετανάστες. «Δεν θα πληρώνουμε για πάντα το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα», κατέληξε,

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εκπέμπουμε μηνύματα ψυχραιμίας και σταθερότητας. Δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία ούτε ο φόβος και ο τρόμος», σχολίασε πάντως ο κ. Χρυσοχοιδης προσθέτοντας ότι η χρήση όπλων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα. Υπογράμμισε δε ότι η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά με τη συμβολή της αστυνόμευσης του σωφρονιστικού συστήματος και της δικαιοσύνης.

Αναφερόμενος τέλος στις διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια παρελάσεων, ενόψει μάλιστα και εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου που πλησιάζει οσονούπω, έκανε λόγο για ισχνές μειοψηφίες που δεν μπορούν να εμποδίσουν τη λειτουργία της κοινωνίας και της χώρας.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα