Φθιώτιδα: Καταδίωξη θρίλερ τη νύχτα στη Πελασγία...

Αυτό στις φωτογραφίες είναι το περιπολικό που τράκαραν για να ξεφύγουν...

Το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας έκανε περιπολία στην περιοχή της Πελασγίας.
Γύρω στις 04.30΄τα ξημερώματα ο αστυνομικός που το οδηγούσε, εντόπισε ένα ύποπτο μαύρο Audi A3 με ιταλικές πινακίδες, στο....
οποίο επέβαιναν 3 άτομα, 2 άνδρες και 1 γυναίκα.
Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δοθεί σήμα από το διπλανό νομό της
Μαγνησίας ότι κινείται ύποπτα.

Ο αστυνομικός πλησίασε για να ελέγξει τους υπόπτους, που εκείνη την ώρα ήταν στην πλατεία της Πελασγίας, κοντά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας αλλά και των ΕΛ.ΤΑ τα οποία είχαν ληστέψει πρόσφατα.
Ο οδηγός του Audi μόλις αντιλήφθηκε το περιπολικό ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο αστυνομικός πατέρας τριών παιδιών, αν και ήταν μόνος του, τους καταδίωξε για αρκετή ώρα, μέχρι που όταν τους στρίμωξε, ο οδηγός του Audi κάνοντας έναν επικίνδυνο ελιγμό, έπεσε πάνω στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσει και να βρει έτσι το χρόνο για να ξεφύγει.

Εν τω μεταξύ το κέντρο που είχε ενημερωθεί, είχε δώσει εντολή να στηθούν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία πιθανής διέλευσης του Audi. Λίγο αργότερα το εντόπισαν στην εθνική, αλλά και πάλι το έχασαν, αφού πρέπει να μπήκε μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πιστεύουν ότι πρόκειται για αποφασισμένους κακοποιούς, που προετοιμαζόταν για ληστεία στην περιοχή.
Μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα