Ερχεται και η σειρά της Γερμανίας... Στην Ελλάδα, Χαμπέμους Επιστόλιους και Αγγλικό Δίκαιο...

Δανειακή σύμβαση= Αγγλικό Δίκαιο

Γράφει ο Αδαμάντινος

Σήμερα άκουσα και τον αντισυνταγματικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό Papademos να υποστηρίζει δημόσια μαζί με τον Μπαρόζο, ότι ο Σαμαράς της Λέσχης Bilderberg και κατά σύμπτωση αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτή τη τραγική για την Ελλάδα περίοδο, πρέπει να.....
δώσει την πολυπόθητη για τη Γερμανία επιστολή για
την αποδοχή ΕΝ ΛΕΥΚΩ της απόφασης της 27ης Οκτωβρίου, που επίσημα για το λαό παραμένει άγνωστη.

Ποιά είναι επακριβώς η απόφαση, ποιές είναι οι εγγυήσεις, η απόκρυψη της εφαρμογής του Αγγλικού Δικαίου αντί του Ελληνικού και τόσα άλλα, δεν θεωρήθηκε απαραίτητο ότι πρέπει να θιγούν δημόσια απο τον Χαμπέμους Παπαδήμους.

Ο Σκασε εν τω μεταξύ μαζί με το μεγάλο της πλάκας κανάλι εντοπίζουν κατα διαταγή το πρόβλημα στο ανούσιο θέμα της επιστολής Σαμαρά αποκρύπτοντας την ουσία του προβλήματος, που προανέφερα.

Ενα άλλο αστείο, είναι ο Ράιχενμπαχ ο τεχνοκράτης. Εδώ να δείτε ανάπτυξη... Ο κύριος αυτός δέχτηκε να δοθούν 1.2 δίς ευρώ για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέσα απο τον Αναπτυξιακό Νόμο. Το Δ’ Ράιχ πληρώνει καλά την προπαγάνδα στα κατοχικά ΜΜΕ...

Σε προηγούμενο άρθρο της 11ης Νοεμβρίου είχα προβλέψει την επερχόμενη άνοδο των spreads, την επιδείνωση της κατάστασης των Ευρωπαικών Χρηματιστηρίων και την επερχόμενη υποβάθμιση των Γαλλικών Ομολόγων, την οποία θεωρώ ότι ήδη έχει αργήσει. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ.

Αυτό που εχω να προσθέσω και ... σημειώστε το, η Γερμανία πλησιάζει την κρίση της (γραμμή G), που θα αρχίσει με την υποβάθμιση των Γαλλικών ομολόγων κάτω απο τη κατηγορία ΑΑΑ και την άνοδο των γερμανικών επιτοκίων πάνω από τη τιμή 2.2%. Στο 3% η Γερμανία θα αρχίσει να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι και ίσως αποχωρήσει απο το Ευρω.

Ελπίζω η Ελλάδα να μη υπογράψει καμμία δανειακή συνθήκη με το Αγγλικό Δίκαιο. Η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρω. Ας χρεοκοπήσει και ας το περιμένει να διαλυθεί. Κανείς δεν υπογράφει συμφωνίες την ώρα που το ευρώ θα διαλυθεί.

Εν τάχει το 21% κούρεμα, όπως και το 50% κούρεμα δεν είναι τίποτα άλλο απο εναρμόνιση όπιων τοξικών ομολόγων έχουν απομείνει στο Αγγλικό δίκαιο αντί του Ελληνικού. Μιλάμε για αναδιάρθρωση χρέους υπέρ των τραπεζών. Καμμία μείωση του Ελληνικού Χρέους δεν έγινε με το κούρεμα 21% και φυσικά αυτά που λέγανε στο Σκάσε να Πλανταξεις Ψεύτη και στο Μεγάλε Ελα να μας γιαουρτώσεις... είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Χαμπέμους Κοπρό... Ζήτω Ζήτω Κωλοτουμπα Μαιμού του Χίτλερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα