Επιστρέφει στη ΝΔ ο Μάκης Στεργίου

Κίνηση- ματ έκανε η ηγεσία της ΝΔ, με την επιστροφή στο κόμμα του κορυφαίου στελέχους... της κεντροδεξιάς, στη Θεσσαλονίκη, Μάκη Στεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνάντηση που είχαν μαζί του το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ, ο γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο....
υφυπουργός Υγείας και
πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, αποφασίστηκε η επανένταξη στο κόμμα, του πρώην προέδρου της μεγαλύτερης ΝΟΔΕ της Ελλάδας, του Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, Μάκη Στεργίου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Καθοριστικό ρόλο για να πει το Ναι ο Μάκης Στεργίου, στο κάλεσμα πανστρατιάς του Αντώνη Σαμαρά, έπαιξαν ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο αναπληρωτής Πολιτικού Σχεδιασμού, Αντώνης Οικονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Στεργίου δεχόταν, τις τελευταίες εβδομάδες, ασφυκτικές πιέσεις από τον Πάνο Καμμένο ώστε να είναι υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Τελικά η παραταξιακή του συνείδηση, όπως ο ίδιος λέει, αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ , ήταν τα στοιχεία εκείνα που τον έκαναν να πει το μεγάλο Ναι και να επιστρέψει στον κομματικό χώρο που μεγάλωσε και που πιστεύει.

Ο πανεπιστημιακός Μάκης Στεργίου είναι από τα πλέον έμπειρα κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη και με την επανένταξή του στη ΝΔ δυναμώνει πάρα πολύ το ψηφοδέλτιο στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο Μ. Στεργίου είχε κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την δημαρχία (σ.σ: μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του είχε σπεύσει από μόνος του ο Καρατζαφέρης να δηλώσει ότι τον... στηρίζει), και κέρδισε ποσοστό 3,58% με 4.448 ψήφους.
http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα