ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ από την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΝΑΡΞΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να μάθουν Γερμανικά και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Zertifikat είναι ότι δουλεύουν ή σπουδάζουν απόγευμα και τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών δεν έχουν πρωινά τμήματα Γερμανικών για....
ενήλικες.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «Ευρωδιάσταση», εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες, παρέχουν ταχύρυθμα πρωινά τμήματα εκμάθησης Γερμανικών και προετοιμασίας για Zertifikat, αποκλειστικά για ενήλικες.
Εάν ο σπουδαστής
χρειαστεί να αλλάξει ωράριο στην πορεία, στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν επίσης και βραδινά τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν με τα πρωινά. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.
Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση του Zertifikat ολοκληρώνεται σε μόλις 6-9 μήνες, δηλαδή στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
Σε ό,τι αφορά το κόστος, το πρόγραμμα Γερμανικών προσφέρεται σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών και τους άνεργους.
Ειδικά για εγγραφές μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, το πρόγραμμα προσφέρεται με ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Γερμανικών, Γερμανικά για ενήλικες, πρωινά τμήματα Γερμανικών για ενήλικες, πρωινά τμήματα Zertifikat για ενήλικες, μαθήματα Γερμανικών για Zertifikat, προετοιμασία Zertifikat Β1 Β2» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

και στο

www.germanika-gia-enilikes.blogspot.com
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, Χαλκοκονδύλη 5 (τηλ. 210-330.111.0) και Χαλκοκονδύλη 9 (τηλ. 210-38.44.888) στην Αθήνα, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα