Ενοικιάζεται....η ΕΛ.ΑΣ σε τιμές προσιτές και με εκπτώσεις

Απο περυση ελεγα σε καποιους αστυνομικους που γνωριζω στην γειτονια μου οτι θα γινουν σεκουριταδες,οτι η αστυνομια θα περασει σε ιδιωτες.
Φυσικα δεν με πιστευαν ,νομιζαν οτι θα ειναι στο απυροβλητο η ταξη τους,με το σκεπτικο οτι τους εχει αναγκη το καθεστως για να επιβαλει τα μετρα των νεοταξητων.
Καλλα δεν μιλαω για τους.....
πραιτωρες που προκαλλουν
κρανιοεγγεφαλικες κακωσεις σε φωτογραφους διαδηλωσεων και οχι μονο,δεν μιλαω για τους πραιτωρες των 2 χιλιαδων ευρω,σε σχεση με τους υπολοιπους συνα;δελφους των 900σιων Ευρω,και ακομα παρακατω.
Δεν μιλαω για τους πραιτωρες,
Μας απασχολησε το ζητημα με αυτα τα σωματα,εμας στο Πατριωτικο Μετωπο και θα φερουμε νομο οπου θα ειναι διακριτα τα νουμερα τους στην στολη,και θα εχουν αστικη Ατομικη Ευθηνη για τις πραξεις τους,οποτε λυνεται το θεμα,και συμπληρωνω οτι θα το καταργησουμε αυτο το σωμα ,διοτι στην Αμεση Δημοκρατια δεν υπαρχει αναγκη λειτουργιας τετοιων σωματων ,οι πολιτες σεβοντε την δημοσια περιουσια που ειναι δικια τους.
Μην ανοιξουμε τωρα θεμα με χουλιγκαν νεοναζι γερμανοτσολιαδες κλπ.κλπ, διοτι σκοτεινα κεντρα δημιουργουν την αναγκη υπαρξης τετοιων σωματων .
Το θεμα μας ειναι οτι οι αστυνομικοι θα μετατραπουν σε σεκιουριταδες,για θεματα καταστολης πληθους υπαρχουν οι πραιτωρες αλλα και οι Μεγολοπραιτωρες οι Μοσχοπληρωμενοι του Υπατου προεδρου της ΕΕ η EUROGENTFOR.
Εχουμε πει οτι στο Ευρωσυνταγμα που ψηφησε και ο Καμμενος το οποιο αυτο ισχυει οχι το δικο μας,ο Υπατος Προεδρος της ΕΕ μπορει να φερει οση Ευρωστρατια θελει ,οσες μεραρχιες εχει αναγκη για να προστατευθει το καθεστως,και για να αντιταχθουμε στον Υπατο Προεδρο της ΕΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!Αντε τωρα να βρεις αλλες τρεις χωρες εντος ΕΕ που ειναι νεοταξητικες.
Το ακουτε κυριε Καμμενο;
Εγω πως το βρηκα γραμμενο στο Ευρωσυνταγμα και εσυ με πολιτικα γραφεια με γραμματεις και συμβουλους Οχι```;; Δυο ωρες εδωσα απο την ζωη μου και βρηκα αμεσως αυτο που περιμενα να βρω,γιατι οταν ψαχνεις βρισκεις
Εν πασει περιπτωσει ανοιγει ο δρομος ιδιωτευσης της αστυνομιας πραγμα που σημαινει οτι μαυρο φιδι θα μας φαει λογω προστημων που θα πεφτουν βροχη λογω ποσοστων επι των εισπραξεων που θα δινουν στα οργανα ,τα οποια; με ζηλο ,και μαλιστα υπερβαλοντα θα κοβουν κλησεις στην ψυχρα οπως με ζηλο μας προξενουν κρανιοεγγεφαλικες κακωσεις,φανταστειτε να παιρνουν και ποσοστα ,τι κληση και σφαλιαρα εχει να πεσει!
Μην μου πειτε οτι θα στηριξουν το δημοσιο προσωπο οι εργαζομενοι των 700 ευρω αστυνομικοι,μπορει στην αρχη,η και ενα μερος ,αλλα η πεινα προηγειται των θεσμων που ετσι και αλλοιως θα πρυτανευσει η πρωτη θεση.
Ειδατε λοιπον φιλες και φιλοι ,μου τι σχεδια εχουν και δεν τελειωνουν εδω τα προβληματα σε λιγο θα μας πεταξουν και ζητηματα φυλακων που θα εχουν προνομιουχες μετοχες στα χρηματιστηρια γιατι θα πρεπει να γεμισουν για να δουλεψουν
Οι νεοταξητες το ξερουν το κολπο η μαλλον τα κολπα !
Αυτα ειναι οτι χρονια τωρα μας εχουν κανει ψηχογρ
Keywords
Τυχαία Θέματα