Ένα δάκρυ για τον Λάμπη

Ένα απέραντο εξομολογητήριο έχει γίνει η τηλεόραση. Μετά την Ελένη Μενεγάκη και τον νευρικό κλωνισμό που έπαθε όταν χώρισε, που αποκάλυψε στην εκπομπή της, τηλε-σειρά είχε ο Λάμπης Λιβιεράτος που τα τέσσερα τελευταία όλο χωρίζει με την Εύη Αδάμ.
Τελικά στην Ελένη όχι μόνο το παραδέχτηκε αλλά κύλησε και ένα δάκρυ στην άκρη των ματιών του. Μιλώντας για το.....
χωρισμό του από την Έυη Αδάμ, η Ελένη Μενεγάκη
ρώτησε: "Πως είναι ένας άνθρωπος που είναι συνηθισμένος να ξυπνάει σε ένα σπίτι ...από φιλιά μέχρι τσακωμούς, να ξυπνάει ξαφνικά σε ένα σπίτι ξανά όπως όταν ήταν 25 ...ήσυχο, έρημο, χωρίς παιδιά, χωρίς φιλιά, χωρίς τίποτα";

Τα μάτια του τραγουδιστή βούρκωσαν αμέσως και είπε: "Δεν θες να με συγκινήσεις, να βάλω τα κλάματα... Θέλει δύναμη... Τι ώρα κάνουμε break"; Και να σου ο χορηγός μέχρι να βρεθούν τα χαρτομάντιλα.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΟ Η ΕΛΕΝΗ

Και επειδή τώρα τελευταία ακούγονται σενάρια ότι η Ελένη μετακομίζει το βράδυ, νομίζω ότι κάνει πρόβα το νέο concept. Θα λέγεται στην πολυθρόνα με την Ελένη και οι καλεσμένοι θα θυμούνται και θα κλαίνε. Με τέτοιο δάκρυ στην ανεργία θα στείλει την Βίκυ Χατζηβασιλείου που τόσα χρόνια έχει κλάψει για δυο ζωές.

Όσο για την Τατιάνα που τα είχε μόνιμα stand by στον καναπέ τα βλέπει να ξαραχνιάζουν αφού τις τελευταίες μέρες κάνει μια στροφή στο life style.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ας περάσουμε τώρα στο εξομολογητήριο του Πέτρου Κωστόπουλου και τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου, που η τηλεόραση της έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπο. Σε μια νύχτα της φάγανε την εκπομπή και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της, όταν ο παρουσιαστής της έκανε δώρο το κουδούνι με το οποίο πάσαρε τις διαφημίσεις.

Όσο για τις «φίλες» της Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη, ούτε ένα τηλέφωνο δεν το πήραν το κορίτσι, έστω να της ευχηθούν για την κορούλα τους. Γιατί όπως έχουμε ξαναγράφει τα φιλιά και οι αγκαλιές on camera δεν έχουν καμία σχέση με το παρασκήνιο στο οποίο σφάζονται κορμιά.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ MADE IN CHINA

Αυτά είναι μεγαλεία. Να σου περιγράφει η Νικολέτα Ράλλη τα μεγαλεία που έζησε στην Κίνα όταν είχε κερδίσει εκεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς με τον Λιάγκα να έχει μείνει με το στόμα ανοικτό. Μέχρι και εγκαίνια χωριού έχει κάνει η μελαχρινή παρουσιάστρια και έχει ζήσει το παραλήρημα του Κινέζου να θέλει να την ακουμπήσει και να μην τον αφήνει ο bodyguard!

Ακόμα και τα παιδιά τους πέταγαν οι Κινέζες μανάδες για να πάρουν λίγο από την αύρα της Νικολέτας άσε που ξέρει και δυο τρείς λέξεις. Μάλιστα για όλα αυτά υπάρχουν και οπτικά ντοκουμέντα που έταξε η Νικολέτα να τα δείξει την επόμενη φορά που θα πάει καλεσμένη με την Σκορδά να πετά την σκούφια της για να μάθει λεπτομέρειες. Άμα όμως έχεις θητεύσει στην μεγάλη του Alter μεσημεριανή σχολή!!!

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ

Είπα και εγώ που είναι η Ευγενία, πέρασε μια εβδομάδα και δεν την είδα στον φακό και έπαθα στερητικό. Η Ευγενία απ
Keywords
Τυχαία Θέματα