Στην Ελλάδα άλλοι φταίνε, άλλους βρίζουν

Γραφει ο περίφημος Αδαμάντινος

Το πρώτο θέμα που θα θίξω σε αυτό το άρθρο είναι ότι θεωρώ απαράδεκτο να καθυβρίζονται απο τα ελληνικά ΜΜΕ μέλη της Γερμανικής κυβέρνησης ως υπαίτια για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ο λόγος είναι ότι τα ελληνικά ΜΜΕ επιβεβαιώνοντας τον κακό ρόλο που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν στην εξέλιξη της χώρας και αμειβόμενα απο διάφορα κέντρα με διαφημίσεις, προγράμματα κλπ εστιάζουν την προσοχή των πολιτών σε.....
ανούσια συναισθηματικά κελεύσματα
και όχι σε ουσιαστικά θέματα.

Η κ. Μέρκελ, ο κ.Σόιμπλε και οι άλλοι γερμανοί πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους και αν ήμουν γερμανός θα εκτιμούσα τις προσπάθειες τους, υπό τον όρο να μη πληρώνω τίποτα για την ελλάδα και να ενισχύω με πρόσχημα αυτή το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Διότι, αυτό κάνουν. Αυτό ομως δεν έχει σχέση με το τί αποφασίζουν οι έλληνες απολίτιστοι και καταγέλαστοι πολιτικοί, που έχουν την εκτελεστική εξουσία και είναι υπεύθυνοι έναντι των συμπολιτών τους και του πολιτεύματος για τις πράξεις και τις αποφάσεις τους.

Με τις ύβρεις, που εξαπολύονται εναντίον των γερμανών πολιτικών για τους λόγους που εξήγησα απο την Ελλάδα και οι οποίες δημοσιεύονται στη γερμανία για εσωτερική χρήση, δεν αποκαλύπτονται αλλά προστατεύονται οι πραγματικοί ένοχοι της κατάστασης,αυτοί οι ελληνες πολιτικοί που υπογράφουν χωρίς δεύτερη σκέψη οτιδήποτε τους εξασφαλίζει την μελλοντική τους ανέλιξη και τις τσέπες τους. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί και οι συγγενείς τους μπαίνουν φτωχοί στη πολιτική και βγαίνουν πολύ πλούσιοι.

Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπεί στην ΕΕ με τόσο χαμηλό δείκτη ανταγωνιστικότητας και τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, ήθους και ηθικής των πολιτκών της. Η ελλάδα δεν κατάντησε αφρικανική χώρα τυχαία. Ισως για το λόγο αυτό η αφρικανική πλάκα πλησιάζει 12 εκαταστά κάθε χρόνο την ευρώπη.

Η Ελλάδα συνεχίζει να διοικείται από μια συμμορία “υποδίκων” πολιτικών εν σήψει και συνεργατών χαμηλών προδιαγραφών, που εχει καταστρέψει την ελληνική κοινωνία τελώντας ένα έγκλημα κατά ανθρώπων και θεσμών επι δεκαετίες. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μια γενοκτονία εν εξελίξει. Απο τη μια οι τριτοκοσμικοί έλληνες πολίτες και τα κλεφτρόνια και απο την άλλη η φύση. Ακόμη και για τα ζώα πρέπει να υπάρχει δίκαιο.

Οι Ελληνες υπήρξαν πάντα τιμητές της Δημοκρατίας, της τήρησης των Νόμων και της Λογικής. Οπως θα είδατε σε προηγούμενα άρθρα έχω εξηγήσει ότι το αποτυχημένο και φαύλο πολιτικό σύστημα της χώρας σε συνδιασμό με τις έξωθεν παρεμβάσεις, με το κακό σύστημα παιδείας και την μετά χρόνια αυξημένη τοπική διαπλοκή εχει διαμορφώσει την κουλτούρα των Ελλήνων με τρόπο που δεν δίνει συνέχεια στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, που όλοι παγκοσμίως τιμούν.

Η ανάμιξη των Ελληνων με άλλες φυλές στα χρόνια που πέρασαν, η Τουρκοκρατία που μείωσε και κατα 25% τον ελληνικό πληθυσμό, είναι μερικοί παράγοντες που άλλαξαν την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη των Ελλήνων απο την αρχαία εποχή μέχρι σήμερα. Η Ελλάδα πέραν την αρχα
Keywords
Τυχαία Θέματα