Έκαστος στο είδος του κι ο Τασούλας στα ανέκδοτα!

Οι βασιλιάδες ως γνωστόν είχαν πάντα στην αυλή τους έναν άνθρωπο, συνήθως ευφυή, για να τους διασκεδάζει.. με τα αστεία του.

Φαίνεται όμως πως και τα ελληνικά κόμματα έχουν τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι, τηρουμένων των αναλογιών για να μην υπάρξει καμία σύγχυση και παρερμηνεία, με τις παροιμίες τους, τις ατάκες τους και.....
εσχάτως με τα ανέκδοτα έχουν γίνει, με την καλή έννοια, «διάσημοι» και ιδιατέρως αγαπητοί μέσα στα κόμματά τους.

Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.

Αν
πάμε κάνα δύο δεκαετίες πίσω θα δούμε πως τότε τα σκήπτρα κρατούσε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο οποίος άφησε εποχή με τα τσιτάτα του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε ο καταστροφικά ευφυής Πάγκαλος, που ήταν φαν του Γιαννόπουλου.

Η ΝΔ είναι αλήθεια πως δεν είχε κάτι σοβαρό να επιδείξει στον τομέα αυτό. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που το κόμμα πέρασε στην εποχή του Αντώνη Σαμαρά. Αμέσως όλα άλλαξαν.

Από τον πρώτο κιόλας καιρό άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του ο πολιτικός αστέρας που ακούει στο όνομα Κώστας Τασούλας, εξ Ηπείρου ορμώμενος.

Η παραγωγικότητά του, όχι τόσο στην πολιτική, αλλά στα ανέκδοτα και στις παροιμίες τον έκαναν σχετικά γρήγορα γνωστό. Εμφάνιση Τασούλα στη βουλή ή στις κομματικές συσκέψεις χωρίς ανέκδοτα, είναι, όπως λένε οι συνάδελφοί του, ομελέτα χωρίς αυγά.

Ο άνθρωπος έχει εντρυφήσει στα ανέκδοτα και δικαίως ξεχωρίζει στον τομέα αυτό. Μπορεί στην πολιτική του καριέρα να μην έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο, - εκτός αν έχει κάνει, αλλά το κρατά κρυφό από τον ελληνικό λαό… - , στα ανέκδοτα όμως σκίζει: έχει κάνει σχολή ο Τασούλας!

Επίσης ο ηπειρώτης πολιτικός είναι γνωστός στους γαλάζιους κύκλους για ακόμη δύο πράγματα: για τις πολιτικές του γκάφες (βλ. διαγραφές των 21, δήθεν επίσκεψη Σαμαρά στα Γιάννενα κ.ά),, αλλά και για την στενή του σχέση, - αν και τελευταία ελέγχεται αυτό- με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μάλιστα λέγεται πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αγαπά τόσο πολύ τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε δεν είναι λίγες οι φορές που όταν τον επισκέπτεται στο σπίτι του στην Κηφισιά φροντίζει να έχει συχνά μαζί του και δώρα για τα παιδιά του αρχηγού της ΝΔ…

ΥΓ. Ο Κώστας Τασούλας, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κοινουβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Και δεν είναι ανέκδοτο αυτό..!
http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα