Δικαστές και Εισαγγελείς: ο πρωθυπουργός αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη

Ως αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα της Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζουν δικαστές και εισαγγελείς τα όσα είπε στις χθεσινές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Σε κοινή ανακοίνωσή τους ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Γεώργιος Φαλτσέτος, πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών και ο...
Παναγιώτης
Μπρακουμάτσος, πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, σημειώνουν ότι: «έχουν καταβάλει όσο ουδείς “τον οβολό τους” και δεν αποτελούν “κατεστημένο που προσπαθεί υπεκφύγει των υποχρεώσεων του”».

Όσον αφορά τις εκκρεμείς υποθέσεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, αναφέρουν : «οι Δικαστικοί Λειτουργοί εφαρμόζουν με ευλάβεια τους νόμους του Κράτους και , επομένως, εκφράσεις όπως “αρνησιδικία με τερτίπια” αναμέναμε να μην ειπωθούν, διότι έτσι προσβάλλεται το σύνολο των Δικαστικών Λειτουργών, οι οποίοι, με τα πενιχρά μέσα που τους διαθέτει η Πολιτεία, προσπαθούν να δικαιοδοτούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Οι τοποθετήσεις και γενικεύσεις του κ. Πρωθυπουργού αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα υπαρκτά προβλήματα της Δικαιοσύνης, για τα οποία δεν ευθύνονται οι Λειτουργοί της.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι, διαχρονικά ο πολιτικός κόσμος της Χώρας έτρεφε απόλυτο σεβασμό στη Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της».

http://briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα