ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Β. ΚΟΡΚΙΔΗ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΖΩΝΗ (300-500 ευρώ) ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

Σήμερα 10/01/2012 σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό φλας στον κ. ΤΣΙΤΟΥΝΑ, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β.Κορκίδης αποκάλυψε οτι η τρόϊκα θέλει το εργασιακό κόστος των Ελλήνων εργαζομένων, να το αναγάγει ισότιμο των χωρών που είναι υπο πλήρη ένταξη στη ζώνη του Ευρώ, όπως Βουλγαρία, Τσεχία, Λιθουανία, κλπ, για να μπορέσουν οι μεγάλοι να επενδύσουν στη χώρα μας, !!!
Στη συνέχεια ο κ. Κορκίδης αποκάλυψε ότι.........
η ΕΣΕΕ δεν επιθυμεί την κατάργηση του 13ου και 14ου
μισθού από τον ιδιωτικό τομέα και προτείνει την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από 46% σε 36%.
Τόνισε επίσης ότι οι 13ός και 14ος μισθός είναι χρήματα περίπου 12 δις ευρώ ετησίως που μπαίνουν κατ’ ευθεία στην αγορά και σήμερα λείπουν από αυτή…!!!

Ο κ. Κορκίδης αποκάλυψε ότι η τρόϊκα θεωρούσε ότι οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία ήταν μόνο 36%...και τόνισε ότι μπορεί να γίνει μια μείωση κατά 10% χωρίς να έχει μεγάλες συνέπειες!!!

Το ερώτημα που τίθεται, και είναι πολύ σοβαρό, είναι το ποιος έχει ενημερώσει ψευδώς τους τροϊκανούς και γιατί διαδίδονται ψεύτικες ειδήσεις από τα Ελληνικά ΜΜΕ ;

Στόχος όλων αυτών που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη είναι να εφαρμοστεί μία κλίμακα με τρις εργασιακές ζώνες που θα καθορίζουν την σχέση ποιότητας εργασίας και επένδυσης.
Στην πρώτη ζώνη θα ανήκουν οι οικονομικά αναπτυγμένες χώρες όπως Αγγλία-Γερμανία-Γαλλία- Σουηδία- Ολλανδία, με κατώτατο μηνιαίο μισθό 1.000-1.200 ευρώ.
Στη δεύτερη ζώνη θα ανήκουν οι οικονομικά ασθενέστερες χώρες , που εδώ παλεύει η Ιταλία να μην ενταχθεί επιθυμώντας να ανήκει στην 1η ζώνη , όπως το Βέλγιο, η Ισπανία, Πορτογαλία, κλπ… με κατώτατο μηνιαίο μισθό 600-900 ευρώ.
Ενώ στην τρίτη ζώνη θα ενταχθούν, οι χώρες όπως , Βουλγαρία, Τσεχία, Λιθουανία, κλπ, με την Ελλάδα να παλεύει να μην ενταχθεί επιθυμώντας να ανήκει στην 2η ζώνη, με κατώτατο μηνιαίο μισθό 300-500 ευρώ.
thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα