Δεν υπάρχει σάλιο

Απόσπασμα από ειδησιογραφία της εποχής εκείνης:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

«Μεγάλη απειλή για την εθνική οικονομία» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας το ασφαλιστικό. Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στο επίδομα ανεργίας, μίλησε για άδεια ταμεία.
Πιο αναλυτικά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ας πούμε στο άλλο κομμάτι του
υπουργείου, στο υπουργείο Εργασίας, για να καταλάβετε την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το...
επίδομα ανεργίας, τα ταμεία είναι άδεια κι όταν λέμε «είναι άδεια», είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο, πώς να σας το πω αλλιώς;».


Κι όμως σάλιο υπήρξε.... Το επίδομα ανεργίας κατεβλήθη κανονικά....

Για τις δηλώσεις του όμως ο "πολιτικά τρομοκράτης" Υπουργός εργασίας δεν επαύθη από τα καθήκοντα του από τον προϊστάμενό του, προφανώς επειδή είχε να επιτελέσει τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και να τις επαναφέρει στον μεσαίωνα. Ο Υπουργός όμως έπαυσε από τα καθήκοντα της διοικήτρια Νοσοκομείου για το "δεν υπάρχουν κλίνες" που τελικά υπήρχαν! Ο "πολιτικά άνανδρος" Υπουργός τι έχει να απαντήσει γι' αυτό; Ας δεχθεί λοιπόν αυτή την την ερώτηση σε τηλεπαράθυρο από "άντρα" δημοσιογράφο να δούμε τι έχει να πει;

Αντρέα να τα βάζεις με τις "γυναικούλες" για χάριν εντυπωσιασμού είναι εύκολο. Επικοινωνιακά κέρδισες! Συγχαρητήρια. Είσαι όμως πολιτικά έκθετος! Η εξουσία που ασκείς εσύ και η κυβέρνηση σου είναι ηθικά ΆΚΥΡΗ διότι πολύ απλά δεν πήρες αυτή την εντολή από τον Ελληνικό λαό για τη συνολική διακυβέρνηση, για να μην επεκτείνομαι στα γνωστά.

Είσαι μια μελανή κηλίδα στην πολιτική Ιστορία του τόπου.... κρίμα και μου ήσουνα συμπαθής....

Νίκος Θ.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα