"Δέχθηκα επίθεση"

"Μπαίνω μέσα για να καθαρίσω το δωμάτιο. Μην επιχειρήσεις κάνεις τίποτα"

«Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ κακό» φέρεται να είπε η καμαριέρα που κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού τον Ντομινίκ Στρος Καν, σε τηλεφώνημα προς τον αδελφό της μία ώρα μετά την υποτιθέμενη επίθεση εναντίον της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 32χρονη γυναίκα τηλεφώνησε κλαίγοντας στον....
αδελφό
της και του διηγήθηκε το πώς, σύμφωνα με την ίδια, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει στη σουίτα του διάσημου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε προς την εφημερίδα, ο άνδρας, υπεύθυνος εστιατορίου στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι ήταν ο πρώτος από την οικογένεια με τον οποίο επικοινώνησε η γυναίκα μετά την επίθεση. Όπως λέει τη συμβούλευσε να μην μιλήσει σε κανέναν και να επικοινωνήσει αμέσως με τον δικηγόρο της. «Καμία οικογένεια να μην περάσει το ίδιο. Είναι μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που είναι απλά ένα θύμα. Είναι μία αξιοθαύμαστη μετανάστρια από τη δυτική Αφρική που θέλει να εργαστεί σκληρά», δήλωσε. Και προσέθεσε: «Την αγαπάω, είναι η μικρή μου αδελφή και είναι πολύ καλύτερα τώρα που μίλησε με τον δικηγόρο της. Βρίσκεται σε πολύ ασφαλές μέρος και θα παραμείνει εκεί».

Ο 43χρονος άνδρας, το όνομα και η φωτογραφία του οποίου δεν δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα για νομικούς λόγους, είπε ότι η αδελφή του του τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου περίπου μία ώρα μετά την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε.«Μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ κακό. Δέχθηκα επίθεση". Έκλαιγε συνεχώς», είπε. «Εμπιστεύομαι το αμερικανικό δικαστικό σύστημα. Θέλω να τον δω να οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί» κατέληξε.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο γείτονας της καμαριέρας, Μαρκ Γκανγκαντίν, περιγράφει τη γυναίκα ως ένα «πολύ εσωστρεφές, φοβισμένο άτομο» που εργαζόταν πολλές ώρες προκειμένου να τα βγάλει πέρα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ζωή της γυναίκας περιστρεφόταν γύρω από την έφηβη κόρη της. «Άνθρωποι όπως αυτή κρατούν τον θυμό μέσα τους και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και εκείνη. Δεν είναι το άτομο που θα το πει σε όλους», δήλωσε.

Ο κ. Γκανγκαντίν, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μιλούσαν με τη γυναίκα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών που εκείνη έμενε στην εξαώροφη πολυκατοικία στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Την περιγράφει ως ένα ιδιαίτερα ήσυχο άτομο, που φοβόταν την επαφή με άλλους ανθρώπους και χαιρετούσε τους γείτονές της μόνο αν το έκαναν εκείνοι πρώτοι. «Την πιστεύω, γνωρίζοντας τη συμπεριφορά της, την πιστεύω. Γιατί να πει ψέματα; Γιατί να το κάνει αυτό στον εαυτό της;... Δεν πιστεύω ότι ήθελε να τραβήξει την προσοχή επάνω της. Είναι αδιανόητο ότι θα έλεγε ψέματα. Είναι πολύ ήσυχη και τίμια», κατέληξε ο γείτονας.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksip
Keywords
Τυχαία Θέματα