Μπλόκο ΣΔΟΕ σε «πειρατικά» τουριστικά γραφεία

Διαστάσεις σκανδάλου παίρνουν οι παράνομες διοργανώσεις εκδρομέων σε εσωτερικό και εξωτερικό από «πειρατικά» τουριστικά γραφεία που δρουν σε...
επαρχιακές κυρίως πόλεις.

Για το λόγο αυτό έχει επέμβει ήδη το ΣΔΟΕ και η τουριστική αστυνομία με το μπλόκο σε παράνομο τουριστικού λεωφορείου που αναχωρούσε από την Πεδινή Ιωαννίνων με εκδρομείς για την Τήνο.

Οι εκδρομές αυτές γίνονται από ιδιώτες προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά σε επαγγελματίες του είδους
αλλά και στο δημόσιο.

Στην τουριστική αυτή «πειρατεία» εμπλέκονται από δημοσίους υπαλλήλους μέχρι και αποκλειστικές νοσοκόμες με θύματα κυρίως ηλικιωμένους που ενημερώνονται τηλεφωνικά ενώ οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται είτε τις πολύ πρωινές ώρες είτε πολύ αργά το βράδυ.

Τα «τουριστικά γραφεία» που λειτουργούν παράνομα συνήθως «φουσκώνουν» τις τιμές από αυτές των επίσημων τουριστικών γραφείων, ενώ εξυπακούεται ότι δεν κόβουν αποδείξεις, έχουν ανασφάλιστους τους εκδρομείς και φοροδιαφεύγουν με μεγάλη άνεση.

Τακτική πάντως στην οποία θα μπει ένα τέλος χάρη στις συνεχείς δράσεις του ΣΔΟΕ καθώς τέτοια γραφεία εντοπίζονται καθημερινά και εις βάρος τους επιβάλλονται πρόστιμα και υποβάλλονται μηνύσεις.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα