Αθίγγανοι κλέβουν ηλικιωμένους στα χωριά της Δωδώνης Ιωαννίνων

"Πονοκέφαλος" η δράση τους

Όλο και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κλοπής ηλικιωμένων από αθίγγγανους στα χωριά της Δωδώνης των Ιωαννίνων. Μπαίνουν από παράθυρα στα σπίτια ή "πιάνουν στον ύπνο" ηλικιωμένους, αφαιρώντας χρηματικά ποσά. Επισκέπτονται τα...
χωριά για να πουλήσουν, δήθεν, προϊόντα, αλλά ο κύριος σκοπός τους είναι να βρουν τρόπους για να αρπάξουν χρήματα. Είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί στις κινήσεις τους κι έτσι δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί.
Τις κλοπές τις κάνουν γυναίκες, κυρίως,
αλλά και παιδιά. Όπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής οι αθίγγανοι, που πάνε στα χωριά τους, είναι μετακινούμενοι και αμέσως μετά τις παράνομες πράξεις εξαφανίζονται. Έτσι, και καταγγελίες να υπάρχουν στην αστυνομία, δεν συλλαμβάνονται, αφού εξαφανίζονται. Η δράση των αθίγγανων "πονοκεφαλιάζει" τόσο τους κατοίκους των Δωδωνοχωρίων όσο και τις αρχές. Πάντως η αστυνομία διαβεβαιώνει πως στον συγκεκριμένο τομέα, δηλαδή την μικροεγκληματικότητα, θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος, με ενίσχυση περιπολιών, ελέγχων κλπ., ειδικά σε περιοχές όπου τα κρούσματα είναι αυξημένα.

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα