Απροσπέλαστο σήμερα το κέντρο

Απροσπέλαστο θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων από τα συνδικάτα.

Από νωρίς το πρωί έκλεισε η Βασ. Σοφίας από Αμαλίας προς Χίλτον, ενώ έξω από τη Βουλή έχουν παραταχθεί «κλούβες» της Αστυνομίας. Αποκλεισμένη από την αστυνομία είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η....
παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.

Οι σταθμοί του μετρό
στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 09:00 το πρωί οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ συγκεντρώθηκαν, στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι έμποροι, στο υπουργείο Εμπορίου. Τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστά, αφού οι επαγγελματοβιοτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί για τις 11.00 στο Πεδίο του Άρεως από τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 11.00 θα συγκεντρωθούν και μέλη Ταξικών Συνδικάτων στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης συγκέντρωση Αριστερών Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Μουσείο στην Πατησίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ ενδέχεται να ενσωματωθούν με την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα