ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ....

Είναι απορίας άξιον πως σοβαρά site να δημοσιεύουν ανακρίβειες. Όπως νομικοί κύκλοι αναφέρουν ο μοναχός Αρσένιος δεν κατέβαλε ακόμα τα 200.000 ευρώ που του επιβλήθηκε ως εγγύηση για τα όσα κατηγορείτε στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Αφενός έχει προθεσμία είκοσι ημέρες να τα καταβάλει και αφετέρου αυτό μπορεί να....
το κάνει με προσημείωση ακινήτου της Μονής. Οπότε δεν αφέθηκε ελεύθερος επειδή κατέβαλε άμεσα τα 200.000 ευρώ για μία αστική υπόθεση που ποινικοποιήθηκε και είναι εξίσου απορίας άξιον…
Πως ένα δικαστήριο επιβάλλει τόσο υψηλή χρηματική
εγγύηση σε έναν μοναχό που υποχρεωτικά είναι ακτήμων και επομένως τον αναγκάζει να απευθυνθεί στη Μονή του προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση. Να σημειώσουμε δε ότι η Μονή είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.
Οι ίδιοι νομικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι είναι απορίας άξιον πως σε μία πολυκομματική κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει υφυπουργός δικαιοσύνης ο κ. Γιώργος Πεταλωτής δηλ, να προΐσταται διοικητικώς των δικαστηρίων ο βασικός κατήγορος στην υπόθεση αυτή μαζί με τον αδελφό του επίσης υπουργού κ. Ξυνίδη.

Είναι αυτά εν γνώσει του υπουργού δικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου και του προέδρου της κυβέρνησης κ. Παπαδήμο…;;. Να περιμένει κανείς απάντηση!

Δείτε τι δημοσίευσε το newsit.gr.Η παραπάνω εμπεριστατωμένη απάντηση αποκαλύπτει την αλήθεια…

Ο μοναχός Αρσένιος βρήκε 200.000€ και αφέθηκε ελεύθερος
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108156&catid=3
Είναι να απορεί κανείς πως ένας μοναχός βρήκε 200.000 ευρώ για να πληρώσει την εγγύηση και να μην πάρει φυλακή.

agioritikovima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα