Απίστευτο! Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ξυλοκοπούν μετανάστη


Η ομάδα ΔΙΑΣ σίγουρα έχει προσφέρει τα μέγιστα για την προστασία του πολίτη. Αναγνωρίζουμε το έργο της όπως και τον....
υψηλό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Παρόλα αυτά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο υπάρχει μια μειοψηφία αστυνομικών που ενεργεί πέρα από το γράμμα του νόμου γνωρίζοντας προφανώς εκ των προτέρων πως οι ενέργειες τους θα καλυφθούν πίσω από κάποια ΕΔΕ η οποία θα κρατήσει μήνες αν όχι χρόνια στην καλύτερη περίπτωση.


Κάποιοι ίσως θα σκεφτούν "ωραία καλά του έκαναν αφού ήρθε στην Ελλάδα παράνομα για να βιάζει και να σκοτώνει..".Σαφώς και η εγκληματικότητα των μεταναστών είναι ένα καυτό θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα, το θέμα είναι πως συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων δεν επιθυμούν την εφαρμογή μέτρων που θα αποτρέψει την είσοδο τους στην χώρα.

Συγκεκριμένα μερικούς απο τους λόγους ειναι οι παρακάτω:
1. Περισσότεροι λαθρομετανάστες σημαίνει περισσότερα φθηνά χέρια εργασίας που δεν έχουν απαιτήσεις ούτε γνωρίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Σαν αποτέλεσμα μπορούν εύκολα να είναι εκμεταλλεύσιμοι προσφέροντας μαύρη εργασία σε βιομηχάνους σε βάρος των Ελλήνων ή όσων βρίσκονται νόμιμα στην χώρα.

2. Περισσότεροι λαθρομετανάστες στριμωγμένοι στο κέντρο της Αθήνας δυνητικά φορείς ασθενειών καθώς και εκφραστές εγκληματικότητας οδηγούν στην υποτίμηση της αξίας της ακίνητης περιούσιας στις γύρω περιοχές... Με λίγα λόγια, μερικοί επωφελούνται αγοράζοντας ακίνητα σε τιμές χαμηλότερες εως και 30% εξαιτίας της αύξησης της εγκληματικότητας.. Για αυτό μην σας φανεί καθόλου περίεργο αν μέσα σε μια νύχτα αδειάσει όλο το κέντρο απο λαθρομετανάστες οι πολυκατοικίες γκρεμιστούν και στην θέση τους στηθούν πολυτελή ξενοδοχεία...

3. Με την αύξηση της λαθρομετανάστευσης εξοργίζουν τους πολίτες ωθώντας τους να εκφράζονται πολιτικά μέσω ακροδεξιών πολιτικών κομμάτων θυσιάζοντας έτσι την ψήφο τους για την διεκδίκηση του αυτονόητου δηλαδή της ασφάλειας τους! Σαν αποτέλεσμα, δεν ψηφίζει κόμματα που ουσιαστικά θα ανέτρεπαν το πολιτικό σύστημα μέσω καλύτερων όρων εργασίας κ.τ.λ.

4. Έτσι ο πολίτης ζει με τον φόβο να μην τον σκοτώσουν κ.λ.π. δεν κατεβαίνει σε διαδηλώσεις αφού δεν τολμά να βγει από το σπίτι του..
Ποιους ωφελούν τα παραπάνω; Η απάντηση βρίσκεται στο ποιος άνοιξε τα σύνορα την δεκαετία του 1990 και τώρα μιλάει για πατριωτισμό.. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ μιλάνε για πατριωτισμό και πρόσφατα προσπάθησαν να περάσουν διάταξη για νομιμοποίηση λαθρομεταναστών με επιστολή του δυνητικού εργοδότης τους..

Αυτά τα λίγα για σήμερα, καλήμερα..

narkalieutis.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα