Απάντηση σε δημοσίευμα του Ξυπνήστε ρε

Απάντηση σχετικα με το: http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01

Επειδή κάποιοι δεν τα έχουν τόσο μεγάλα όσο φωνάζουν και στις ερωτήσεις που τους γίνονται απαντάνε με καινουργιες ερωτήσεις δείχνοντας την ανασφάλεια τους και τον πανικό που τους καταβάλει,ας τους δείξουμε το σωστό τρόπο του διαλόγου (έστω και διαδικτυακού μιας και προσωπικού δεν έχουν τα όργανα να κάνουν).

Πρώτα απόλα να εκφράσουμε τη θλίψη
μας γιαυτό το δημοσίευμα εκ μέρους της Ενωσης πυροσβεστών μεσσηνίας που κάνει επιθεση σε μέλη της και ολόκληρο το κλ. Μελιγαλά.Επίσης τη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους του κλ. Μελιγαλά για την άνανδρη επίθεση που....
δέχονται.

Απάντηση στη μαλ…α ν1 :χοντρούλη μιας και είσαι νεότερος σε σειρά από τους υπαλλήλους του κλιμακίου,αλλά υπόκεισαι στον ίδιο κανονισμό μεταθέσεων θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα τον κανονισμό εκτός και ασχολείσαι μόνο με συνδικαλιστικές μεταθεσεις και αποσπάσεις.Υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις,βάση σειράς αποφοίτησης από τη σχολή μετατέθηκαν οι συνάδελφοι στο Μελιγαλά.Το ότι οι περισσότεροι είναι οδηγοί ή κάποιοι έγιναν οδηγοι από μάχιμοι μετά από εξετάσεις σίγουρα δεν είναι της αρμοδιοτητάς τους.Από όσο ξέρουμε εμείς,καλύτερα να έχεις οδηγούς από μάχιμους μιας και όλοι είναι γενικών καθηκόντων.ο οδηγος γίνετε και μάχιμος,το αντίθετο όχι.

Απαντηση στη μαλ…α ν2 :Οι συνάδελφοι του Μελιγαλά παίρνουν τα νόμιμα ρεπό και αδειες που προβλέπονται από τον κανονισμό και ούτε μία μέρα παραπάνω! Αν έχετε παρατηρήσει κάτι παράνομο να το δείξετε.Ισα ίσα που τους οφείλονται στον καθένα και αρκετά ρεπό.Μιας και κοπτεσαι και για υπηρεσίες εκτός νομού (της εντός νομού της έχεις γράψει κανονικά από ότι φαίνετε) συγκεκριμένα για το κλ. Νεάπολης όταν η υπηρεσία Καλαμάτας και το κλ. Μελιγαλά έστελναν επί ένα καλοκαίρι άτομα με αποσπάσεις για να διευκολυνθούν οι εκεί συνάδελφοι εσύ και τα φιλαράκια σου που είσασταν? Μήπως πήγατε και δεν το θυμόμαστε? Ή κανονίζατε τις συνδικαλιστικές σας άδειες και τις μεταθέσεις σας στο αεροδρόμιο?

Απάντηση στη μαλ…α ν3 :Γράφεις μόνος σου “Ερώτηση 3:Στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε ακόμη Δημοκρατία, οι τρείς που διαγράφηκαν δεν συμμετείχαν στις συνεδριάσεις του ΔΣ”.Για ποιο Δ.Σ. μιλάς.Η διαγραφή τους έγινε χωρίς να έχει συγκροτηθεί Δ.Σ. μετά τις εκλογές.Ίσα ίσα που έγινε η διαγραφή τους για να πάρετε τις καρεκλίτσες σας .Αλλιώς ξέρεις εσύ τι θα παίρνατε.Εμείς την είδαμε τη Ρόδο,εσύ θα δεις το πήδημα.

Απάντηση στη μαλ…α ν4 :Ε ε ερχετε…….

Απάντηση στη μαλ…α ν5 :Δηλαδή εδώ παραδέχεσαι ότι όταν αναλάβατε βρήκατε οικονομικές ατασθαλείες και εκτός ότι δεν ενημερώσατε τους συναδέλφους το κάνατε και γαργάρα??? Γιατι? Συνένοχοι και συνεργοί……….

Απάντηση στη μαλ…α ν6 : Τα νόμιμα για όλους.Μην γινόσαστε κατίνες για άλλη μια φορά.Καταγγείλτε το και τέρμα.Εμείς στα παράνομα δεν θα γίνουμε συνένοχοι.Όλα στη φόρα.

Απάντηση στη μαλ…α ν7 : Όλοι υπηρέτησαν στους σταθμούς με τοποθέτηση από τη σχολή και βάση κανονισμού μετατέθηκαν με
Keywords
Τυχαία Θέματα