Ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας!

Την Τετάρτη ξανά συζήτηση για την συγκέντρωση όλων των τμημάτων στην Άρτα!

κ. Δήμαρχε, συμπολίτες/ίτισσες, αγαπητοί φοιτητές/τριες, συνάδελφοι/ισσες,
την Τετάρτη 29 Ioυνίου 2011, και ώρα 10.00΄ π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, στους Κωστακιούς Άρτας θα γίνει ΕΚ ΝΕΟΥ συνέλευση του ΤΕΙ όπου και θα συζητηθεί και ΠΑΛΙ η πρόταση το Προέδρου για το.....
μέλλον του Παραρτήματος Ηγουμενίτσας,

Την προηγούμενη Τετάρτη η Συνέλευση έγινε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!! Γι αυτό και
Ο ΓΚΙΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!

κ. Δήμαρχε, συμπολίτες/ίτισσες, αγαπητοί φοιτητές/τριες, συνάδελφοι/ισσες, είναι ευκαιρία να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά μας με τη φυσική παρουσία μας και να καταλάβουν πως δεν είμαστε απλοί αριθμοί που επιδέχονται αυξομείωση. Είναι ευκαιρία να ενωθούμε και να δείξουμε με έργα και λόγια την αγανάκτησή μας και την απέχθειά μας σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας.

Είναι, τέλος, ευκαιρία να δείξουμε σε όσους μέχρι τώρα εξεδήλωναν σθεναρά ή χαλαρά το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματά μας, πως πρέπει να διαδηλώνεται η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Να δείξουμε πως ΕΜΕΙΣ δεν κρυβόμαστε, αλλά είμαστε ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ σε κάθε λογής αγώνα.

κ. Δήμαρχε, συμπολίτες/ίτισσες, αγαπητοί φοιτητές/τριες, συνάδελφοι/ισσες, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! Ας μην ξαναδείξουμε αδιαφορία. Η αδιαφορία όλων μας ήταν αυτή που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Ας γίνουμε το παράδειγμα που θα αφυπνίσει και θα δώσει δύναμη σε όσους μέχρι τώρα δυσκολεύτηκαν ή δείλιασαν να συμπαραταχθούν στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

http://892fm.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα