Αγωγή του Φιλ. Μωυσόγλου κατά του Χρήστου Πρωτόπαπα!

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε, ο συμπατριώτης μας κ. Φίλιππος Μωυσόγλου, εις

βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπα, ο οποίος με δημόσια δήλωση του, είχε κατηγορήσει τον τότε αντιπρόεδρο του ΤΑΠΟΤΕ, για παράνομες ενέργειες και αποφάσεις, του καταθέτοντα την αγωγή, οι οποίες σύμφωνα με τα.....
λεγόμενα του βουλευτή
είχαν προκαλέσει ζημιά στο ταμείο τουλάχιστον 5.000.000€. Να θυμήσου με ότι λόγω της άδικης εμπλοκής του στην υπόθεση αυτή ο κ. Μωυσόγλου είχε οικειοθελώς αποσύρει την υποψηφιότητα του από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, στον νομό μας. Ο κ. Μωυσόγλου, στην αγωγή του, υποστηρίζει με στοιχεία που καταθέτει, ότι οι συκοφαντικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ εις βάρος του, έγιναν για να αποκομίσει ο ίδιος πολιτικά και ηθικά οφέλη, ήταν ατεκμηρίωτες, χωρίς ποτέ να εμφανίσει ο τελευταίος στοιχεία και όχι μόνο δεν ζημιώθηκε το ταμείο από αυτές τις αποφάσεις, αλλά αντίθετα ήταν όλες κερδοφόρες. Παίρνει δε και μια άλλη διάσταση η υπόθεση των δομημένων ομολόγων, καθώς στην αγωγή κατηγορείται ευθέως ο Χρ. Πρωτόπαπας, γιατί σαν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της βουλής για την διερεύνηση του «σκανδάλου» των ομολόγων, αφενός εμφάνισε ψευδή στοιχεία για τουλάχιστον ένα από αυτά τα ομόλογα (του ΤΑΠ - ΟΤΕ), αφετέρου απέκρυψε εκείνα τα στοιχεία τα οποία απεδείκνυαν το ορθόν και το ωφέλιμο της επένδυσης, με σκοπό την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων και την παραπλάνηση των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου. Εντυπωσιακό δε είναι ότι ο κ. Πρωτόπαπας δεν κάλεσε ως μάρτυρες κανένα από τα μέλη του του Δ.Σ του ΤΑΠ - ΟΤΕ προφανώς γιατί δεν ήθελε να λάμψει η αλήθεια.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μωυσόγλου για το θέμα της αγωγής, μας δήλωσε ότι κάποτε σε αυτό το κράτος πρέπει κάποιοι και να προσέχουν τι λένε και να πληρώνουν για αυτά που δεν πρέπει να λένε, ενώ σχετικά με το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο νομό μας, καθώς όλες οι εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας, τον αναφέρουν σαν τον επικρατέστερο, μας δήλωσε τα εξής:
"στην παρούσα άσχημη χρονική συγκυρία για τον τόπο, οι συμπατριώτες μας πρέπει να ανατρέξουν στην τελευταία 20ετία και να σκεφτούν, στο κατά πόσο οι επιλογές τους για την εκπροσώπηση τους στο ελληνικό κοινοβούλιο τους έλυσαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.
Αν πράγματι γίνει κατανοητό από τους συμπατριώτες μας ότι ο εκπρόσωπος τους στο ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει να έχει την γνώση, τη όρεξη για δουλειά, τον τρόπο και την δυνατότητα να εισακουστεί από τα κέντρα λήψης αποφάσεων από τη κυβέρνηση της Ν.Δ που θα προκύψει στις επόμενες εθνικές εκλογές, για την επίλυση των επί 20ετια συσσωρευμένων προβλημάτων, τότε και μόνο θα με ενδιέφερε.
Αν πάλι ο λαός του νομού, θέλει να εκλέξει έναν βουλευτή, που απλά θα περάσει για άλλη μία φορά απαρατήρητος, όπως γίνεται συνήθως δυστυχώς με όλους τους βουλευτές της περιφέρειας, ή το κριτήριο επιλογής είναι η μόνιμη κατοικία του υποψηφίου, το γνωστό κόλ
Keywords
Αναζητήσεις
μωυσογλου πρωτοπαπας
Τυχαία Θέματα