Αύξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ και π... μπλέ.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μεσοσταθμικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 9,2% αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος. Όπως ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, «εάν δε γίνουν αυτές οι αυξήσεις, πολύ γρήγορα η ΔΕΗ δε θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δανειακές
υποχρεώσεις της και η κερδοφορία της θα.....
βρεθεί σε κίνδυνο».

Εχω αναφερθεί σε πολύ προηγούμενο άρθρο εδω μεσα, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει φτηνότερη ενέργεια και μπορεί να το κάνει με την αναδιοργάνωση και τεχνολογική αναβάθμιση των εργοστασίων λιγνίτη του έχει.

Τελεία και παύλα.

Επίσης με δύο-τρείς «θεόσταλτες» τεχνολογικές ανακοινώσεις οι επενδύσεις στη πράσινη ενέργειαπου εχουν γίνει στην Ελλάδα μπορεί να πάνε περίπατο, γιατί θα μοιάζουν με σαπάκια πεταμένα στην άμμο.

Ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία να αυξάνεται η παραγωγή ενός προιόντος - ηλεκτρική ενέργεια από τις πράσινες φάρμες - και η Ελλάδα να αυξάνει την τιμή του. Αυτό λέγεται ξέρετε πώς...

Ολα αυτά γίνονται γιατί κάποια λαμόγια θέλουν να μοιράσουν την πίτα της διαχείρισης της ενέργειας στους κολητούς τους, φυσικά με το αζημίωτο. Ειναι πολλά τα λεφτά, η τεχνητή φτώχεια αυξάνει και πρόθυμοι θα βρεθούν πολλοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα