"Tον αγαπούσα σαν αδερφό μου", λέει o εγκέφαλος του κυκλώματος για τον επιχειρηματία που "αυτοκτόνησε"

Τρεισήμισι χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων και των θυμάτων τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιαστών της Θεσσαλονίκης.

Σε μία από αυτές ο Μ. Καραμπέρης φέρεται να λέει στον επιχειρηματία Λ. Μαργιόλη: "Ακούς ρε μ.... ή όχι. Λοιπόν έχω μια .........
επιταγή στα χέρια μου 16.500 ευρώ. Έχω πληρώσει όλες τις άλλες, πρέπει να φέρεις πίσω την 57.880". Ενώ μετά την αυτοκτονία φέρεται να λέει
για το θύμα. "Δεν θα μπω στην εκκλησία, δεν θα τον δω στην κάσα, δεν θα αντέξω...".
Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Ιουλίου 2011, δύο ημέρες μετά την αυτοκτονία του Λ. Μαργιόλη, ο Καραμπέρης μιλά στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Φερέτη, από τον οποία ζητά να μάθει τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πριν πηδήξει στο κενό.

"Στο σημείωμα το λέει, σαν ποίημα το έχει γράψει, ότι έπεσε θύμα και ότι πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε" του λέει ο δημοσιογράφος.

"Αυτό ρε π... είναι σοβαρό. Δηλαδή πήγε ο άνθρωπος και τι ψυχή πρέπει να 'χεις για να πηδήξεις. Σοβαρό" απαντά ο Καραμπέρης που φέρεται στενοχωρημένος (!) για τον θάνατο του επιχειρηματία.

"Αλλά είναι καταπληκτικό παιδί ρε Γιώργο. Ήταν, εγώ
Τρεισήμισι χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένωνκαι των θυμάτων τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τουςεμπλεκόμενους στο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιαστών της Θεσσαλονίκης.
Σε μία από αυτές ο Μ. Καραμπέρης φέρεται να λέει στον επιχειρηματία Λ.Μαργιόλη: "Ακούς ρε μ.... ή όχι. Λοιπόν έχω μια επιταγή στα χέρια μου16.500 ευρώ. Έχω πληρώσει όλες τις άλλες, πρέπει να φέρεις πίσω την57.880". Ενώ μετά την αυτοκτονία φέρεται να λέει για το θύμα. "Δεν θαμπω στην εκκλησία, δεν θα τον δω στην κάσα, δεν θα αντέξω...".

Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Ιουλίου 2011, δύοημέρες μετά την αυτοκτονία του Λ. Μαργιόλη, ο Καραμπέρης μιλά στο τηλέφωνο μετον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Φερέτη, από τον οποία ζητά να μάθει τι έγραφε στοσημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πριν πηδήξει στο κενό.

"Στο σημείωμα το λέει, σαν ποίημα το έχειγράψει, ότι έπεσε θύμα και ότι πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δεντα κατάφερε" του λέει ο δημοσιογράφος.

"Αυτό ρε π... είναι σοβαρό. Δηλαδή πήγε οάνθρωπος και τι ψυχή πρέπει να 'χεις για να πηδήξεις. Σοβαρό" απαντά οΚαραμπέρης που φέρεται στενοχωρημένος (!) για τον θάνατο του επιχειρηματία.

"Αλλά είναι καταπληκτικό παιδί ρε Γιώργο.Ήταν, εγώ τον αγαπούσα σαν αδερφό μου" λέει ο Καραμπέρης στον δημοσιογράφογια τον άνθρωπο, που ο ίδιος και οι "συνεργάτες" του οδήγησαν στηναυτοκτονία.

Επίσης σε άλλη συνομιλία, το στέλεχος του ΣΔΟΕ στηΘεσσαλονίκη Χ. Παπαχατζής, ενημερώνει τον Μ. Καραμπέρη ότι υπήρχε ανώνυμηκαταγγελία σε βάρος του.

"Είναι αχρέωτη, ακόμα την κρατάω εγώ"φέρεται να λέει ο Παπαχατζής, καθησυχάζοντας τον Καραμπέρη.

Χαρακτηριστικές είνα
Keywords
Τυχαία Θέματα