To παρακράτος η Σέχτα και τα blogs





 Ένα χρόνο πριν τι λέγαμε;;;   
Πραγματικά αρχίζω και απορώ, που μπορεί να φτάσει το παρακράτος των Αθηνών για να προωθήσει την ατζέντα του και να βγάλει από τη μέση οτιδήποτε το τρομάζει.
Δεν πίστευα ότι θα βλέπαμε σκηνές Σικάγο στην Αθήνα, όπου αντισυστημικοί δημοσιογράφοι δολοφονούνται. Πάντα έλεγα: Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα, εμείς έχουμε φιλότιμο και
ακόμα και οι διεφθαρμένοι του τόπου έχουν κάποια όρια.
Ε λοιπόν δεν έχουν. Είναι φυσικό επακόλουθο..
από την στιγμή που η κοινωνία..

αξιών έχει καταρρεύσει, να συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί θέλουν να εξαλείψουν οποιοδήποτε στοιχείο θυμίζει Ελλάδα, οποιοδήποτε στοιχείο θυμίζει χριστιανισμό; Δεν έχει σημασία εάν πιστεύεις ή όχι, αλλά πρέπει να αναγνωρίσεις και να δεις ότι αυτές είναι οι αξίες που μας κρατούν ενωμένους χρόνια τώρα. Άσχετα με το αν πιστεύεις ή όχι ξαναλέω.


Ο Σωκράτης ήταν ένας θεοσεβούμενος και βαθειά θρησκευόμενος άνθρωπος.
Δεν είναι τυχαίο που Η «ΣΕΧΤΑ» (Σέχτα;; Ας γελάσω) δηλαδή το παρακράτος των Αθηνών, τον επέλεξε. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε ο Κώστας Μπαξεβάνης όταν έγραφε για την Σέχτα. Παραθέτω το κείμενο:

« Όταν εμφανίστηκε με προκήρυξή της η Σέχτα Επαναστατών, ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει, πως καμιά αριστερή ομάδα, δεν αυτοαποκαλεί τον εαυτό της με τον προσδιορισμό «σέχτα». Ο όρος σέχτα, είναι αρνητικός για οποιονδήποτε αριστερό. Και είχα αφήσει να εννοηθεί πως το πιθανότερο είναι κάποιος να τον επέλεξε ξεφυλλίζοντας ένα μαρξιστικό λεξικό προσπαθώντας να κάνει αριστερά βαφτίσια. Αλλά ήταν πολύ απολίτικος ή επαγγελματίας προβοκάτορας.»

Είναι προφανές ότι η Σέχτα είναι μία παρακρατική οργάνωση και κτίστηκε σιγά σιγά, ώστε να βγάζει ένα προφίλ αδίστακτων επαναστατών που αποτελείται από νεαρούς αντιεξουσιαστές. Κι όμως πολλά πράγματα δεν βγάζουν νόημα και από 'κει κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Σκότωσαν έναν δημοσιογράφο χωρίς φρουρά, που ήταν ταυτισμένος με την δημιουργία των ισχυρών blogs στην Ελλάδα. Δηλαδή με την αποδυνάμωση των παραδοσιακών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά και μας παρουσιάζουν τις ειδήσεις όπως θέλουν τα αφεντικά τους. Έκαναν έτσι εκατοντάδες άλλους να φοβηθούν. Σίγουρα όχι τους φυλασσόμενους ή τους παρακοιμώμενους που το κράτος συντηρεί ώστε να είναι τα παπαγαλάκια τους. Τόσοι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι υπάρχουν, ο Γκιόλιας γιατί τους πείραξε; Γιατί δεν ήταν παπαγαλάκι τους, όπως ο Καμπουράκης (εμάς καμία) , όπως οι: Κώνστας, Μακρή, Τρέμη, Τσίμας, Καψής, Πρετεντέρης κ.α. Το έκαναν απλώς γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους.

Το 2004 Αποκαλύφθηκε πως κάποιες ομάδες παρακολουθούσαν πολιτικούς και τον πρωθυπουργό, μέσα από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, έσβησε τα ίχνη των παρακολουθήσεων - και κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος (νομίζω Κορωνιά τον έλεγαν). Θυμάστε τότε την δήθεν αυτοκτονία (δολοφονία) Τσακλίδη; Υπάρχουν φωτογ
Keywords
Τυχαία Θέματα