Kαρχιμάκη, μην πατήσεις τα πόδια σου στο Λασίθι μέρες πούναι, θα στα κόψουν οι πατριώτες σου!!!

Σου ετοιμάζουν υποδοχή με αυγά κλούβια, τομάτες σάπιες, γιαούρτια χαλασμένα ακόμα και κόπρανα φρεσκοβγαλμένα !!! Θα σε… “ταϊσουν” καλά έτσι και πατήσεις τα πόδια σου στο νησί!!! Θα είσαι χορτάτος και για την άλλη ζωή ….

Κανένα βοθροκάναλο της ανατολικής κι οχι μόνο Κρήτης δεν ανέφερε κάτι σχετικό, εκτός απο ένα blog του Αγ. Νικολάου. Αφού όλα τα ΜΜΕ είναι πιασμένα κι ελεγχόμενα απ’ αυτόν τον ....
πράσινο αλιγάτωρα του βαθέως κι ελεεινού πασόκ!!! Πληροφορίες μας, λένε πως πολλούς μιντιάρχες κι εργολάβους τους έχει στο “χέρι” και τους εκβιάζει όποτε θέλει … Αυτοί έκαναν κουμάντα στις τοπικές κοινωνίες χρόνια τώρα!!! Θα τους ανεχτούμε κι άλλο??? Εμείς όχι!!! Εμείς θα είμαστε απο τους πρώτους που θα τους ρίξουμε τις χαριστικές βολές όταν θα ξεψυχάνε τα γουρούνια αυτά στις κρεμάλες ….
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Μ. Καρχιμάκη στο Δήμο Αγ. Νικολάου λόγω του ενδεχόμενου αποδοκιμασιών, αφού οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου είχαν ετοιμάσει …υποδοχή για το βουλευτή Λασιθίου και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη του Καρχιμάκη είχε προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί του Σαββάτου, με στόχο να ανακοινώσει ο βουλευτής ότι “κατόπιν ενεργειών του” αλλάζει ο χαρακτηρισμός έκτασης δίπλα στο Νοσοκομείο ΑΓ. Νικολάου από “κοινόχρηστος” σε “κοινοφελής” και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να αγοράσει ο Δήμος την έκταση και να τη δώσει στο Νοσοκομείο για μελλοντική επέκταση.

Η συγκεκριμένη πρακτική του βουλευτή να
ανακοινώνει ο ίδιος οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση αφορά στο νομό -μικρή ή μεγάλη- για να προβάλλεται ότι ο ίδιος την πέτυχε, αποτελεί μνημείο παλαιοκομματισμού και μαυρογιαλουρισμού, και έχει προκαλέσει αηδία και αποστροφή σε μεγάλο τμήμα των πολιτών της περιοχής, ακόμα και αρκετών από του εναπομείναστες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Μόλις έγινε γνωστή από εχθές το βράδυ η προγραμματισμένη επίσκεψη του βουλευτή, κινητοποιήθηκαν οι Αλληλέγγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου για να υπάρξει διαμαρτυρία των πολιτών έξω από το δημαρχείο, για το ρόλοο του Καρχιμάκη και την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων που στηρίζει απαρέγκλητα εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στο διαδίκτυο.
Η ακύρωση της επίσκεψης του βουλευτή στο Δήμο ανακοινώθηκε πριν από λίγο και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όπου ανέβηκε η παρακάτω δημοσίευση:
Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη (το Σάββατο 7 Απριλίου) στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Νικολάου.
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου
Παρόλαυτα, λίγο πριν τις 1.00 μ.μ. ο Μιχ. Καρχιμάκης εμφανίστηκε στον Άγιο Νικόλαο, χωρίς να πάει στο δημαρχείο και επισκέφθηκε κατάστημα υποδημάτων (γιατί άραγε;) στο κέντρο της πόλης. Πολίτες που αντιλήφθηκαν την παρουσία του και μέλη των Αλληλέγγυων Πολιτών στάθηκαν έξω από το κατάστημα και τον χειροκροτούσαν ειρωνικά για αρκετή ώρα. Ο βουλευτής για να αποφύγει την επαφή με τους πολίτες έφυγε από την πίσω πόρτα του καταστήματος, μπήκε στο αυτοκίνητο της συνοδείας του και έφυγε προς άγνωσ
Keywords
Τυχαία Θέματα