Aγεφύρωτο -οικονομικό- χάσμα με Μιραλάς, τι λένε στον Ολυμπιακό

Η μαραθώνια συνάντηση του μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς με την διοίκηση του Ολυμπιακού οδήγησε σε «ναυάγιο». Οι πρωταθλητές δεν «τα βρήκαν» με τον ατζέντη του Βέλγου επιθετικού στην 5ωρη συνάντηση της Πέμπτης (5/5) και πλέον το ζήτημα είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα και οι κινήσεις των δύο πλευρών.
Η διαφορά στο οικονομικό αλλά και στη ρήτρα του συμβολαίου ήταν τα «αγκάθια» που δεν ξεπεράστηκαν, με
τον Ολυμπιακό να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για 4ετές συμβόλαιο, αλλά και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ και τον Μιραλάς να ζητά 1,9 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο και....
μια ρήτρα της τάξεως των 5 με 5,2 εκατ. ευρώ.


Η διαπραγμάτευση δεν έφερε αποτέλεσμα και πλέον το «φλέγον» θέμα είναι τι ισχύει με το υπάρχον συμβόλαιο του Βέλγου. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως το συμβόλαιο του παίκτη είναι αυτό που έχει υπογραφεί από την περίοδο που δόθηκαν τα λεφτά στην Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του παίκτη και αν ο Μιραλάς το αμφισβητήσει τότε είναι πιθανό να φτάσουμε και στα διεθνή αθλητικά δικαστήρια. Κάτι τέτοιο άφησε να διαφανεί ο μάνατζερ του Βέλγου παίκτη και ασφαλώς στον Ολυμπιακό δεν θα μείνουν με σταυρωμένα στα χέρια και θα απαντήσουν άμεσα, όπως δηλώνουν.

"Κάναμε πραγματικά προσπάθεια για να μείνει ο Μιραλάς, βάσει ενός νέου συμβολαίου, που είχαν ζητήσει ο ίδιος και ο μάνατζέρ του. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι σέβεται όλους τους παίκτες του. Δεν έχει, όμως, παιδιά και αποπαίδια, ούτε μπορεί να υποκύπτει σε εκβιασμούς. Ισχύει το ιδιωτικό συμφωνητικό και πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μετά και τη χρήση οψιόν που έχουμε κάνει, με την αγορά του από τη Σεντ Ετιέν. Αν ο Μιραλάς δεν σεβαστεί το συμφωνητικό, τότε και ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στις τάξεις των "ερυθρολεύκων", ενώ "ανοιχτό" παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους.



http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα