Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του μακελειού στον Πειραιά!

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κι απεικονίζει τον Αλβανό σεσημασμένο κακοποιό λίγες στιγμές μετά το παραλίγο μακελειό στο Μικρολίμανο.

Ο δράστης βγαίνει από το μαγαζί κρατώντας...
στο χέρι το καλάσνικοφ, με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε σκορπίσει τον πανικό σε θαμώνες και προσωπικό, αφού είχε ρίξει κατά ριπάς, σε μία τυφλή επίθεση που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο είχε δημοσιευτεί από το απόγευμα του Σαββάτου και δείχνει τις δραματικές στιγμές,
με τον Αλβανο δράστη να πυροβολεί με το καλάσνικοφ, στο κατάστημα στο Μικρολίμανο.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο κατάστημα που έγινε η απίστευτη επίθεση, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τον Alpha, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του πιστολέρο που βρίσκεται στην Αττική. Ο ίδιος, βεβαίως, είναι άφαντος, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σεσημασμένος κακοποιός είναι ο δράστης, με την αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη του, αφού τον γνωρίζουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διέφυγε με ένα μαύρο τζιπ, μάρκας Ford Maverick, ενώ τον θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ενδεικτικό αυτού του χαρακτηρισμού είναι πως έχει δοθεί εντολή να γίνονται συστηματικοί κι εξοχυνιστικοί έλεγχοι στα σύνορα της χώρας, ούτως ώστε να μην διαφύγει.

Το όνομά του βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, ενώ εντός ολίγων ωρών αναμένεται εισαγγελική εντολή για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Οι αρχές χαρακτηρίζουν τον αλλοδαπό δράστη επικίνδυνο, μανιακό και εθισμένο στη χρήση κοκαϊνης, γι' αυτό και δρουν πολύ προσεκτικά, υπο τον φόβο νέας αιματηρής συμπλοκής, όταν τον βρουν, αφού είναι οπλισμένος και αδίστακτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα