Στην πασαρέλα τα γιουσουφάκια του νεοδεξιού εφιάλτη

Γράφει ο ΚαφενόβιοςΈνας,ένας οι υπόλογοι και υπεύθυνοι για τη μνημονιακή πολιτική που επί δυο χρόνιακαταστρέφει την Ελλάδα μετανοούν, για να ξανακερδίσουν (ψευδαίσθηση κι αυτή…) τηνέξωθεν καλή μαρτυρία. Οι μετάνοιες αποκτούν τις τελευταίες ημέρες στον χώρο τουΠΑΣΟΚ (που οδεύει προς αναζήτηση αρχηγού) μαζικό χαρακτήρα.
Οι τέως «στρατηγοί» του Παπανδρέου (Λοβέρδος,Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης,
Χρυσοχοΐδης κ.ά.), παρ’ότι οι ίδιοι υπήρξαν οι «φρουροί του μνημονίου», επιχειρούν είτε νακλέψουν τη......... θηριώδη ηγετική μπουκιά από το στόμα του Βενιζέλου, είτε νακατοχυρώσουν ρόλο ή λόγο ύπαρξης στην «επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ», είτε απλώςνα... επανεκλεγούν γλιτώνοντας από τη θύελλα της κατακραυγής.
Τα γιουσουφάκια του νεοδεξιού εφιάλτη, που πνίγειτη χώρα και την κοινωνία ποντάρουν, προφανώς, στην κοντή μνήμη του λαού. Όμωςο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτε θετικό να περιμένει ούτε από αυτό το τσίρκο,ούτε από τους γελωτοποιούς και ακροβάτες του, ούτε από τους πολιτικούςκερδοσκόπους που απαρτίζουν το κυβερνητικό έκτρωμα των τραπεζιτών.Νέαχαράτσια, συνέχιση της ύφεσης, δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, εκρηκτική φτώχειακαι απώλεια περιουσιών. Το σκηνικό πλήρους και ολοκληρωτικής χρεοκοπίας -επίσημης και ανεπίσημης – είναι πολύ βαρύ για να το διασκεδάσουν οισυντελεστές του ελληνικού δράματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα