Σκισμένη σημαία έξω από το Δημαρχείο Χαλανδρίου

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΚΙΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ!!!

Κυματίζει σκισμένη η ελληνική μας σημαία εδώ και δύο μήνες περίπου έξω από το Δημαρχείο Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το «μαίνος» των δημοτών.

Ντροπή και κατάντια απορρέει η πολύ άσχημη εικόνα του εθνικού μας συμβόλου, που χιλιοσκισμένο «κοσμεί» για λόγους τυπικούς και δεοντολογικούς το Δημαρχείο στο Χαλάνδρι στην οδό Αγ.Γεωργίου,
έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης....

Άραγε ποιος έχει την ευθύνη για την διαπόμπευση και τον ακρωτηριασμό του εθνικού μας συμβόλου;;;

Μήπως ο Δήμαρχος; Ο αντιδήμαρχος; Οι δημοτικοί σύμβουλοι; Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη; Και άντε και ο Δήμαρχος είναι πολυάσχολος από τα πολλά δημοτικά συμβούλια, εσείς ρε αιρετοί που σας ψήφισε ο λαός του Χαλανδρίου δεν μπορείτε να πάρετε μια πρωτοβουλία από μόνοι σας; ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ!!! ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ!!!

Θα μας απαντήσει κάποιος ευθυνοανεύθυνος ή θα γίνει cart postale η φωτογραφία αυτή;

Η αδιαφορία των δημοτικών ιθυνόντων στο Χαλάνδρι «σπάει κόκκαλα»!

Υ.Γ1: Το ΟmertaNews θα σας κάνει δωρεά το κόστος της ελληνικής σημαίας προκειμένου να την αλλάξετε!!!

Υ.Γ2: Μήπως φταίει και γι αυτό ο πρώην Δήμαρχος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος;;; Εεεεε;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΚΤΙΡΙΟ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Aπό το omertanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα