Σφοδρή αντίδραση του Μαξίμου μετά τις διαρροές! "Δεν θα επιτρέψουμε παιχνίδια" λένε για τους διαλόγους Τόμσεν - Βελκουλέσκου

Έκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με υπουργούς και συνεργάτες του. "Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει παιχνίδια εις βάρος της χώρας", υπογραμμίζουν πηγές της κυβέρνησης με αφορμή τις δοαρροές του wikileaks για την συνομιλία Τόμσεν - Βελκουλέσκου....

Η σύσκεψη πραγματοποιείται μετά τη δημοσιοποίηση
σήμερα από το Wikileaks συνομιλιών μεταξύ του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν με την επικεφαλής της αποστολής στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου.

Από τους... καυτούς διαλόγους προκύπτει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να επιθυμεί και να πιέσει για καθυστέρηση και μετάθεση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος για μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία σχετικά με το Brexit, δηλαδή για μετά τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρεται σχετικά και στο δημοσίευμα του Gurdian, ειπώθηκε ότι το βρεατινικό δημοψήφισμα προσθέτει περαιτέρω εμπλοκή η οποία πρέπει να συζητηθεί, καθυστερώντας μια πιθανή "στιγμή της αλήθειας" για μετά την ψήφο του Ιουνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα