Σανίδα σωτηρίας του Κυριάκου στον Βασίλη Στίγκα!


Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει το τελευταίο χαρτί για να σώσει το κόμμα των Σπαρτιατών, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στην έως τώρα κοινοβουλευτική παρουσία του Βασίλη Στίγκα.

Ο πρωθυπουργός δεν ξέχασε ότι από την πρώτη στιγμή, στην ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, είχε χρησιμοποιήσει την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019!

Σήμερα λοιπόν, βλέποντας ότι το κόμμα του Βασίλη Στίγκα διαλύεται, παίζει το τελευταίο

του χαρτί για να το σώσει: Απειλεί ευθέως ότι θα τους κόψει την κρατική χρηματοδότηση!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο προειδοποίησε τους αντάρτες του κόμματος ότι μετά τις καταγγελίες του Βασίλης Στίγκα,”θα υπάρξουν κοινοβουλευτικές επιπτώσεις“. Φράση που ουσιαστικά συνιστά απειλή για άρση όλων των προνομίων, που μεταξύ αυτών είναι και το δημόσιο χρήμα…

Αναμένουμε να δούμε εάν ο Κυριάκος θα καταφέρει να σώσει τους Σπαρτιάτες…

Η κραυγή αγωνίας του Στίγκα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Έγινε αφόρητη η κατάσταση. Δεν ήμουν ποτέ χειραγωγούμενος. Δεν έλεγα ψέματα όταν έλεγα ότι δεν είμαι αχυρανθρωπος. Είμαι οικογενειάρχης με αρχές και αξίες. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές καθοδηγουμενοι, ενδεχομένως θα υπάρχουν και έντιμοι. Διέγραψα όσους πρωτοστάτησαν. Εκ του πονηρου το αίτημα για συνέδριο, θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση. Με τον Κασιδιάρη δεν έχω σχέση. Συνειδητή η ανακοίνωση της Κυριακής. Με στηριξε και τον στήριξα, ήθελα να κλείσω λογαριασμούς.

Ερωτηθείς για το αν έχει τους βουλευτές για να διατηρήσει την ΚΟ:

Και ναι και όχι. Υπάρχουν βουλευτές μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είναι προβληματισμενοι, είναι ναι μεν αλλά. Ορισμένοι σκέφτονται κάποια πράγματα. Πιθανόν να δώσω συνέντευξη Τύπου αύριο, θα πω και ονόματα και όσα στοιχεία έχω.

Keywords
Τυχαία Θέματα