Ο Ντι Μαρία ονειρεύεται Παρί!

Βρέθηκε μία ανάσα από την μετακόμιση στο Παρίσι, ωστόσο το Μάντσεστερ ήταν ο τελικός ποδοσφαιρικός προορισμός για τον Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος φαίνεται να μην έχει ξεχάσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, που πλέον αποτελεί μέλος της Γιουνάιτεντ, έχει…
απωθημένο τους Παριζιάνους, αφού δεν απέκλεισε στο μέλλον να αγωνιστεί για λογαριασμό τους.

«Θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία εάν έπαιζα
στην Παρί. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα χρήματα. Η ομάδα δεν μπορούσε να αγοράσει άλλους ποδοσφαιριστές και αυτός θεωρώ ότι ήταν ο βασικός λόγος που δεν πήγα. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια γαλλική ομάδα, όμως σήμερα παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος των «κόκκινων διαβόλων», για να προσθέσει, αναφορικά με το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης, για χάρη της ΠΣΖ.

«Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως στο μέλλον παίξω εκεί. Είμαι ακόμη νέος. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές μετακινήσεις και δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Όσο για την απόφασή του να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ», υποστήριξε»: Ο Ντι Μαρία απαντά: «Εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα. Έρχονταν, όμως, και μετά έφευγαν. Η Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε και ποτέ δεν χάθηκε, διότι πραγματικά με ήθελε. Έτσι ήρθα εδώ».

Ακόμα δεν πήγε και σκέφτεται την στιγμή της αποχώρησης από το μουντό Μάντσεστερ ο Ντι Μαρία, που - όπως διαφαίνεται - προτιμά την "πόλη του φωτός".
Keywords
Τυχαία Θέματα